04 / 05 / 2024

İş Bankası herkesin beklediği haberi verdi! 3 bin liranızı geri alabileceksiniz!

İş Bankası herkesin beklediği haberi verdi! 3 bin liranızı geri alabileceksiniz!

İş Bankası, vatandaşlara yönelik sunduğu kampanyalarına devam ediyor. Bankadan yeni müşteri olacaklara müjde gibi haber verdi. İşte detaylar…



Bankalar Temmuz ayından bu yana verdikleri maaş promosyonları ile gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. İş Bankası’da promosyonlarla adından sıkça söz ettirmesinin ardından şimdi de yaptığı kampanyalarla ilgi odağı oluyor.

Bankanın resmi internet sitesinden açıklanan kampanya bilgisine göre, banka müşterisi olacaklara büyük bir fırsat sunuldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön