06 / 05 / 2024

İş Bankası son kez duyurdu! Bir hafta içinde bu parayı almazsanız hakkınız yanacak!

İş Bankası son kez duyurdu! Bir hafta içinde bu parayı almazsanız hakkınız yanacak!

En fazla kampanya düzenleyen bankalardan biri olan İş Bankası, market alışverişlerine yönelik yeni kampanyasını duyurdu. İş Bankası, market alışverişlerinde 400 TL’ye varan MaxiPuan vereceğini açıkladı.



Türkiye’nin en büyük bankalarından İş Bankası müşterilerinin harcadıkça kazanacağı yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. İş Bankası, Maximum Kart sahiplerini 30 Ekim tarihine kadar yapacakları market alışverişlerinde 400 TL’ye varan MaxiPuan hediye edeceğini duyurdu.

Bu kapsamda, Maximum anlaşmalı marketlerden bir seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk peşin market harcamadan sonra çeşitli günlerde gerçekleştirilecek 500 TL ve üzeri her peşin harcama için 40 TL, tercihe bağlı olarak MaxiMil olarak da kullanabilecek toplam 400 TL MaxiPuan’ın hesaplara tanımlanacağı paylaşıldı. İş Bankası, kampanyanın 30 Ekim’de sona ereceğini ve bu nedenle müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurguladı.

İş Bankası son kez duyurdu! Bir hafta içinde bu parayı almazsanız hakkınız yanacak!

KAMPANYA DETAYLARI

Kazanılan MaxiPuan’lar 7 Kasım 2023 tarihinde en son kullandığınız karta tanımlanacak. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Aralık 2023 olacak. Kampanya doğrultusunda kullanılan en son kredi kartının Maximum özellikli kredi kartı olması halinde MaxiPuan olarak aktarılacak. Kampanya çerçevesinde kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak hesaplara tanımlanacak ve kişi istediği takdirde MaxiPuan ya da MaxiMil olarak kullanabilecek. Maximiles’a aktarılan puanlar Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamayacak. Söz konusu kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazında düzenlenecek. Bu nedenle, bir müşteri kampanyadan sadece bir kere yararlanabilecek ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanma hakkına sahip olacak.

İş Bankası son kez duyurdu! Bir hafta içinde bu parayı almazsanız hakkınız yanacak!

EK KOŞULLAR

Ödül MaxiPuan yüklenmesinde İş Bankası kayıtları esas alınacak. Kampanya çerçevesinde ek kartlar ile yapılacak işlemlerden de puan kazanılacak. Kampanya katılımının asıl kart sahibince yapılması zorunlu olacak. Kampanya kapsamında kazanılan puan yüklemesi asıl karta yapılacak. Aynı gün gerçekleşen harcamalardan sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecek. İş Bankası tarafından düzenlenen diğer market MaxiPuan kampanyaları ile birleştirilemeyecek İş Bankası kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkına sahip olacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

800 bin lira konut kredisinin ödeme planı neler? Toplam ödeme tutarı ne kadar?

Bakan Özhaseki’den konut müjdesi! Son aşamaya gelindi!

CarrefourSA’da 24 parça yemek seti 799,90 TL’ye, 12 parça çay seti 89,99 TL’ye, 6’lı su bardağı 49,99 TL’ye düştü!


Geri Dön