21 / 05 / 2024

İş Bankası tüm müşterilerine resmen duyurdu! Hesaplara 400 TL yatacak!

İş Bankası tüm müşterilerine resmen duyurdu! Hesaplara 400 TL yatacak!

Her geçen gün artan gıda fiyatları vatandaşların belini bükmeye devam ediyor. Müşterilerinin gıda ürünleri konusunda ekonomik yükünü hafifletmek isteyen İş Bankası bu doğrultuda bir kampanya düzenledi ve kampanya şartlarını sağlayan müşterilerine 400 TL hediye edeceğini duyurdu.



KAMPANYAYA DÂHİL OLAN KARTLAR VE İŞLEMLER

İş Bankası Maximum özellikli Bireysel ve Ticari kredi kartları ile (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Pati Kart, Maximum Genç Kredi Kartı) gerçekleştirilen işlemler, Bankamatik kartları(Bireysel-Ticari) ve MaxiPara Kartlar ile gerçekleştirilen işlemler.

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN KARTLAR VE İŞLEMLER

 Aidatsız Kartlar, Maximum Business + Kart, Vadematik Kart ile gerçekleştirilen alışverişler, Maximum Fırsat, MaxiPuan ve MaxiMil kullanılarak gerçekleştirilen alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından gerçekleştirilmeyen işlemler ve ödeme kuruluşları üzerinden gerçekleştirilen işlemler kampanyaya dâhil değildir.

 İş Bankası tüm müşterilerine resmen duyurdu! Hesaplara 400 TL yatacak!

ÖDÜL KULLANIMI

MaxiPuanlarınız 15 Haziran 2023 tarihinde hesaplara aktarılacaktır. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Temmuz 2023 olarak belirlenmiştir. Kampanya, kart temelli değil, müşteri temellidir. Bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilir. Bunun yanı sıra, en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya süresi boyunca kampanyaya Maximum Mobil uygulaması ya da İşCep'ten katılım zorunludur. Bir müşteri kampanyaların sadece bir tanesinden yararlanma hakkına sahip olacaktır. Kampanyaya katılım sağlanmadan yapılan alışverişler kampanya kapsamında yer almayacaktır. 

DAHA FAZLA DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

Ziraat Bankası büyük müjdeyi verdi! Bu kişilerin hesabına para yatacak!,

Altın ve dolar fiyatlarına ilişkin nokta atışlar yapan ünlü analistten itiraf gibi açıklama: ‘Bu son tren.'

Staj sigortasında flaş bir gelişme yaşandı! Hükümet kanadından peş peşe açıklama yapıldı! EYT’liler hemen baksın!


Geri Dön