11 / 05 / 2024

İş Bankası'dan heyecanlandıran kampanya! Son başvuru tarihi 16 Aralık 2022! Acele edin!

İş Bankası'dan heyecanlandıran kampanya! Son başvuru tarihi 16 Aralık 2022! Acele edin!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan İş Bankası, çok konuşulacak yeni kampanyasını duyurdu! Son başvuru tarihi 16 Aralık! İşte detaylar...



İş Bankası'ndan güzel haber geldi! 30 Kasım'a kadar faydalanabilirsiniz!Türkiye'nin popüler bankaları arasında yer alan İş Bankası resmi internet sitesinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın adı ise "Anadolu Sigorta Sağlık Sigortası Ürünlerinde %50 İndirim Avantajı İş Bankası’nda!" oldu. Kampanyanın diğer ayrıntılarını paylaşan İş Bankası, web adresinde şu ifadelere yer verdi:

"Anadolu Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası'nı veya Bireysel Sağlık Sigortası Hesaplı Sağlık paketini 16 Aralık 2022 tarihine kadar İş Bankası'ndan yaptıran 20-35 yaşları arasındaki müşterilerimiz %50 indirim avantajından yararlanıyor."

Peki, bu kampanyanın ayrıntıları neler? İşte kampanyaya dair bütün ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön