12 / 05 / 2024

İş Bankası'dan heyecanlandıran kampanya! Son başvuru tarihi 16 Aralık 2022! Acele edin!

İş Bankası'dan heyecanlandıran kampanya! Son başvuru tarihi 16 Aralık 2022! Acele edin!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan İş Bankası, çok konuşulacak yeni kampanyasını duyurdu! Son başvuru tarihi 16 Aralık! İşte detaylar...



İŞ BANKASI ANADOLU SİGORTA KAMPANYASI AYRINTILARI!

  • Kampanya, 14 Ekim – 16 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenecek yeni Anadolu Sigorta Tamamlayıcı Sigortası poliçeleri ve yalnızca yatarak tedavileri kapsayan Bireysel Sağlık Sigortası Hesaplı Sağlık paketi poliçeleri için geçerlidir.
  • Kampanyada geçerli ürün grupları için uygulanacak yüzde 50 indirim, yalnızca 20-35 yaş aralığındaki (20 ve 35 dahil) müşteriler için geçerlidir.
  • Tamamlayıcı Sağlık Sigortası'nda hem Yatışlı hem de Yatışlı + Yatışsız teminatlı poliçelerde; Bireysel Sağlık Sigortası'nda ise yalnızca yatarak tedavileri kapsayan Hesaplı Sağlık paketinde poliçe indirimi geçerlidir. Hesaplı Sağlık paketi dışındaki diğer Bireysel Sağlık Sigortası paketleri kampanyaya dâhil değildir.
  • Poliçe prim tutarında uygulanacak indirim, Anadolu Sigorta’dan ilk kez düzenlenecek Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ve Hesaplı Sağlık Sigortası poliçeleri için geçerli olup, Anadolu Sigorta'dan devam eden sağlık poliçesi bulunan sigortalılarımızın yenileme poliçelerinde indirim uygulanmayacaktır.
  • Bireysel Sağlık Sigortası Hesaplı Sağlık paketi indirimli poliçe teklifinizi yalnızca İş Bankası şubelerinden, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçe teklifinizi, şubelerimizin yanı sıra, İşCep’te Sigorta menüsünden Tamamlayıcı Sağlık adımını takip ederek Anadolu Sigorta’nın mobil uygulaması Sigortam Cepte’ye geçiş yaparak da alabilirsiniz.
  • Kampanya koşullarını sağlayan müşterilerimizin Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ve Hesaplı Sağlık Sigortası poliçe yüzde 50 indirim poliçe düzenleme aşamasında otomatik uygulanaca. Herhangi bir kampanya seçimi yapılmasına gerek bulunmamaktadır.
  • Söz konusu kampanya, başka kampanya ve indirimler ile birleştirilemez.
Aile sosyal yardım ne zaman yatacak? Aile destek ödemeleri ayın kaçında yatıyor?
Bu ürünlerin fiyatı 25 liraya sabitlendi! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi…
Evde bakım maaşı yattı mı? 15 Kasım 2022 evde bakım aylığı yatan iller!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön