08 / 05 / 2024

İş Bankası'nda kritik üst düzey 3 değişiklik!

İş Bankası'nda kritik üst düzey 3 değişiklik!

İş Bankası'nda dikkat çeken yönetim değişiklikleri yaşandı. Hakan Aran'ın Genel Müdürlüğü'nü yaptığı bankada genel müdür yardımcısı pozisyonuna atama yapıldı. Banka yeni atamalarla ilgili bilgi ve başvruları BDDK'ya yaptı.



Bankadan yapılan açıklamada, yeni genel müdür yardımcılarının biyografileriyle ilgili şu bilgiler paylaşıldı.

SUAT E. SÖZEN 

Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Suat E. Sözen 1991 yılında İş Bankası’nda Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. Muhtelif Genel Müdürlük Bölümleri ve Şubelerde görev yaptıktan sonra 2008 yılında Kurumsal İletişim Müdürü oldu. Sözen, 2017 yılından bu yana Bankanın Kurumsal İletişim Koordinatörü ve Genel Sekreter görevini sürdürüyordu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön