08 / 05 / 2024

iş bankası haber

iş bankası haber

İş Bankası'nda dikkat çeken yönetim değişiklikleri yaşandı. Hakan Aran'ın Genel Müdürlüğü'nü yaptığı bankada genel müdür yardımcısı pozisyonuna atama yapıldı. Banka yeni atamalarla ilgili bilgi ve başvruları BDDK'ya yaptı.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

İş Bankası'ndan emekliler için flaş açıklama! SSK ve Bağkur emeklileri acil bakın!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken İş Bankası'ndan emekliler için müjdeli haber geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, İş Bankası emeklileri sevindirecek rakamları arka arkaya paylaştı. İşte o detaylar...

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi İle Kredi Kartı Borçlarınızı Kapatabilirsiniz! Başvuru Nasıl Yapılır?

İş Bankası'ndan Borç Kapatma Kredisi fırsatı geldi. Kredi kartı borçlularını ilgilendiren bu haber oldukça müjde verici. İş Bankası'nın sunduğu borç kapatma kredisini almak için yapılması gerekenler nelerdir? İşte ilgili bankanın sunduğu borç kapatma kredisiyle ilgili tüm detaylar…

İş Bankası'ndan flaş promosyon açıklaması. Rakamlar yükseldi

Özel bankalar arasında promosyon konusuna ayrı bir parantez açan bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan maaş promosyonları konusunda önemli bir adım geldi. İş Bankası birçok meslek grubu için maaş promosyonu konusunda kesenin ağzını açtı.

İş Bankası’ndan müjdeli haber! Hesaplara geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

Havaların ısınmasıyla beraber bankaların tatil kapsamında düzenlediği kampanyalar da artmaya başladı. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenleyen Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılan müşterilerin hesabına bin TL’ye varan MaxiPuan yatıracağını duyurdu.

İş Bankası'ndan son dakika atağı! Emeklilere bayram ettirecek haber 

İş Bankası Mayıs ayı emekli promosyon rakamlarını güncellediğini ilan etti. Emekli çekme yarışına rekabet süratle kızışırken İş Bankası'ndan sevindirici haber geldi.

Doğal gaz faturası yüksek gelenlere müjde! Güzel haber İş Bankası'ndan geldi!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde geldi! Bankadan gelen bilgilere göre; doğal gaz faturaları yüzde 10 indirimli olacak. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan flaş açıklama. Müşterileri şimdi gidip öğrensin

İş Bankası'ndan müşterilere yönelik hazırlanan kredi paketiyle ilgili önemli bir açıklama gerçekleştirildi. Paketin milyonlarca kişinin işine yarayabileceği ifade edildi.

Emeklilere İş Bankası'ndan dev gibi fırsat! Bu promosyon tutarları herkesi heyecanlandırdı

Emeklilerin yüzünü güldüren teklif İş Bankası'ndan yapıldı. Mayıs ayı için tespit edilen Emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyurdu. İşte Emeklilerin heyecanlanmasına sebep olan  güncel emekli promosyon rakamları.

İş Bankası müşterileri dikkat! Yeni dönem başladı, artık böyle olacak!

Türkiye İş Bankası, son dakika kararı ile bir açıklama yaptı. Bankadan gelen açıklamaya göre artık bu işlem de dijital olacak.

İş Bankası 18 yaş üzerine kredi veriyor! Bu şartları taşıyorsanız 50 bin TL'ye kadar alabilirsiniz!

İş Bankası faiz oranı, ödeme planı ve kredi limitleriyle ihtiyaca uygun kredi seçenekleri sunuyor. Son zamanlarda, işletmelerin ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiği biliniyor. Bu dönem göz önüne alındığı durumda İş Bankası da işletmelere destek oluyor. Bu amaçla bazı kredi kampanyaları kamuoyuna

İş Bankası ve Bizim Market kampanyası! İş Bankası bunu yapana toptan alışverişe 400 TL veriyor!

İş Bankası, özellikle esnaf ve toptan mal alıcılarının ilgisini çekecek bir kampanyayı duyurdu. Banka, Bizim Toptan marketler zinciri ile işbirliği yaparak, müşterilerine 400 TL değerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor.

İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel akaryakıt kampanyası!

Maximum Kart sahipleri dikkat! İş Bankası ve TotalEnergies işbirliğiyle, 1 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında 300 TL ve üzeri 4 farklı akaryakıt veya otogaz alışverişine, 60 TL MaxiPuan hediye! İşte ayrıntılar...

iş bankası haber Haberi

iş bankası haber

İş Bankası yönetimde üç kritik isim göreve atandı. Bankadan yapılan açıklamada Suat E. Sözen, İzlem Erdem ve Tufan Kurbanoğlu bankaya yeni genel müdür yardımcıları olarak atandığı açıklandı. Yeni atanan isimlerin Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasını takiben Bankanın Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine başlayacağı bildirildi. Yeni genel müdür yardımcıarını kariyerleriyle ilgili de bilgi veren bankanın hali hazırda Genel Müdürü Hakan Aran. Bankanın rsmi kayıtlarına göre; 13 tane genel müdür yardımcısı görev yapıyor. Yeni atanan isimlerin mevcut genel müdür yardımcılarına ilaveten mi yoksa görevden alınan genel müdür yardımcılarının yerine mi atandığına ilişkin bankadan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bankadan yapılan açıklamada, yeni genel müdür yardımcılarının biyografileriyle ilgili şu bilgiler paylaşıldı.

SUAT E. SÖZEN 

Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Suat E. Sözen 1991...