11 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan aylık 905 TL taksitle kredi!

İş Bankası'ndan aylık 905 TL taksitle kredi!

İş Bankası'ndan aylık 905 TL taksitle kredi imkanı... Bu kredi seçeneği, müşterilerin uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunarak finansal yüklerini hafifletmeyi hedefliyor.



İş Bankası'nın sunduğu kredi seçeneğiyle müşteriler, 20.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatı elde ediyor. 36 aylık vade seçeneğiyle sunulan bu kredi, aylık 905,85 TL taksit tutarıyla geri ödenebiliyor. yüzde 2,25 faiz oranıyla sunulan bu kredi seçeneği, müşterilere ekonomik bir çözüm sunmayı hedefliyor.

Kredi kullanımıyla birlikte bazı ücretler de hesaba katılıyor. Toplamda 320,98 TL olan ücretler, tahsis ücreti, hayat sigortası ve diğer işlemleri içermektedir. Bu ücretler, kredi başvurusu sırasında müşteriye detaylı olarak bildirilmekte ve hesaplamalara dahil edilmektedir.

Belirtilen faiz oranı, Banka tarafından müşteriye uygulanan en düşük fiyat olup, müşteri özellikleri, risk durumu, kredi tutarı, vadesi ve diğer kredi bilgilerine bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle, nihai taksit tutarı, kredi tutarı, faiz oranı ve tahsil edilecek masraflarla ilgili olarak daha fazla bilgi almak için İş Bankası şubelerine başvurmanız gerekmektedir.


Geri Dön