28 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan büyük fırsat! Maximum'dan Decathlon'da 200 TL'lik İndirimi kaçırmayın!

İş Bankası'ndan büyük fırsat! Maximum'dan Decathlon'da 200 TL'lik İndirimi kaçırmayın!

Kampanyaya katılımak için ilk yapmanız gerekn cep telefonlarınızla İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılmak.  1 - 28 Şubat 2023 tarihlerini kapsayan 200 TL'lik indirim, www.decathlon.com.tr adresinden tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri ilk alışverişleriniz için geçerli. İşte detaylar.



Kampanya katılımlı olup katılımınız kampanya dönemi içinde alışverişinizden önce yapılması gerekmektedir.

Katılmak için İşCep ve Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç)

İş Bankası ndan büyük fırsat! Maximum dan Decathlon da 200 TL lik İndirimi kaçırmayın!

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Bankamatik Kartları, MaxiPara kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartı, Vadematik Kart ve Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan, farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön