11 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan büyük fırsat! Maximum'dan Decathlon'da 200 TL'lik İndirimi kaçırmayın!

İş Bankası'ndan büyük fırsat! Maximum'dan Decathlon'da 200 TL'lik İndirimi kaçırmayın!

Kampanyaya katılımak için ilk yapmanız gerekn cep telefonlarınızla İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılmak.  1 - 28 Şubat 2023 tarihlerini kapsayan 200 TL'lik indirim, www.decathlon.com.tr adresinden tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri ilk alışverişleriniz için geçerli. İşte detaylar.



Ek Koşullar: Kampanya Decathlon mağazaları ve www.decathlon.com.tr adresinde bulunan Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 2.500 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece İşCep ve Maximum Mobil’den katılım sağlanabilir.

Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda kazanılan indirimler geri alınacaktır. Online alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. Bankamatik Kartları ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL indirim kazanabilir. Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

İş Bankası ndan büyük fırsat! Maximum dan Decathlon da 200 TL lik İndirimi kaçırmayın!


İş Bankası Maximum Kart, Türkiye'de İş Bankası tarafından sunulan bir kredi kartıdır. Kullanıcılarına satın alımlarda indirim, belirli satın alma türlerinde para iadesi ve seyahat sigortası gibi çeşitli avantajlar ve ödüller sağlar. İş Bankası Maximum Kart'ın sunduğu avantajların tam detayları değişiklik gösterebileceğinden, daha fazla bilgi için bankanın web sitesine bakmanız veya doğrudan banka ile iletişime geçmeniz önerilir.

Bebek maması, atkı, bere, elpen ne varsa satılacak! E-ticaret üzerinden deprem yardımlaşma seferberliği yapılıyor

Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nden emsal hareket! Depremzedeler için battaniye yardım kampanyası başlattı!

Bakan duyurdu! o ödemeler hesaba yattı! IBAN numaranızı hemen kontrol edin 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön