04 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan dev kampanya! 22 Eylül'e kadar hemen siz de bakın!

İş Bankası'ndan dev kampanya! 22 Eylül'e kadar hemen siz de bakın!

İş Bankası Maximum Genç Kart sahiplerine güzel haber geldi. Son dakika bu kampanyayı sakın ama sakın kaçırmayın. İşte ayrıntılar...



Bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından İş Bankası, genç müşterilerine özel düzenlediği Maximum Genç kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kampanya kapsamında genç kart sahiplerine büyük avantajlar sunuluyor.

22 Ağustos - 22 Eylül tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya, Maximum Genç Kredi Kartı ve Maximum Genç Bankamatik Kartı sahiplerine yönelik olarak düzenlenmiştir. Katılım oldukça basit; müşterilerin sadece "Katıl" butonuna tıklamaları yeterli. Katılım işlemi, kampanya dönemi içerisinde alışveriş yapmadan önce veya sonra gerçekleştirilebilmektedir.

İş Bankası ndan dev kampanya! 22 Eylül e kadar hemen siz de bakın!

Kampanya kapsamında, Maximum üye işyeri marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapılan her 150 TL ve üzeri alışverişe 20 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunulmaktadır. Toplamda ise 100 TL'ye kadar MaxiPuan kazanmak mümkün olacak. Bu avantajlı teklif, genç kart sahiplerine alışverişlerinde ekstra kazanç kapısı açıyor.

Ancak kampanyaya katılabilmek için belirli kurallara uyulması gerekiyor. Kampanyaya dâhil olmayan işlemler arasında Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, aynı gün içerisinde yapılan işlemler, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan mağaza/online mağaza alışverişleri, ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan alışverişler, kampanyaya dâhil olmayan firmalardan yapılacak alışverişler ve farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler yer alıyor.

İş Bankası ndan dev kampanya! 22 Eylül e kadar hemen siz de bakın!

Kazanılan MaxiPuan'lar ise 3 Ekim 2023 tarihinde en son kullanılan karta yüklenecek. Bu puanlar, Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecek. Ancak unutulmaması gereken bir nokta, MaxiPuan'ların son kullanma tarihinin 3 Kasım 2023 olduğudur.

İş Bankası yetkilileri, kampanya kapsamında belirtilen kurallara uygun olarak yapılacak alışverişlerde kazanılan MaxiPuan'ların, genç kart sahiplerine farklı avantajlar sunacağını belirtti. Ayrıca, banka kampanya detaylarına ilişkin değişiklik yapma veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tuttuğunu da vurguladı.

Genç müşterilere yönelik düzenlenen bu kampanya, İş Bankası'nın gençlere sunduğu avantajlar arasında sadece bir örnek olarak yer alıyor. Banka, geleceğin finansal ihtiyaçlarını şimdiden göz önünde bulundurarak gençlere özel çözümler sunmaya devam ediyor.

İstanbul'un vakti daralıyor! İki uzman isim kırmızı alarm verdi, milyonların hayatı tehlikede!
Emekliler acilen buraya baksın! Emekli promosyonları uçtu, hemen siz de kontrol edin!
SON DAKİKA: 6,2 ve 5,2 şiddetinde deprem!
2023-2024 KYK yurt ücretleri belli oldu! KYK burs ücreti ne kadar? İşte KYK yurt ücretleri...

Geri Dön