05 / 09 / 2024

İş Bankası'ndan "Faturalı Alışveriş Kredisi Kampanyası"

İş Bankası'ndan

İş Bankası, tüketicilerin her türlü ev dekorasyon, yapı malzemeleri, mobilya, mefruşat, beyaz eşya ve elektronik eşya gibi harcamalarını "Faturalı Alışveriş Kredisi Kampanyası" ile finanse ediyor



Yıl sonuna kadar devam edecek kampanyada, proforma faturasını (fatura ile aynı finansal bilgileri içeren fiyat teklifi) şubelere getiren müşterilere, 50 bin liraya kadar, 36 aya kadar vadeli, aylık yüzde 1.35 faizli kredi veriliyor. Kredi tutarı, alışveriş yapılan firmanın hesabına yatırılıyor.
Posta

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

İş Bankası'ndan 'faturalı alışveriş' kredisi

Türkiye İş Bankası'nın, proforma faturasını İş Bankası Şubelerine getiren müşterilerine, 50 bin liraya kadar kredi vereceği bildirildi.

Türkiye İş Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, bankanın, proforma faturasını İş Bankası Şubelerine getiren müşterilerine, 50 bin liraya ve 36 aya kadar yüzde 1,35 faizli kredi vereceği belirtildi.

Bankanın, müşterilerinin yaşadıkları mekanı güzelleştirmek ve evleriyle ilgili her türlü eşya ve araç-gereç gereksinimleri için ihtiyaç duyacakları yüksek tutarlı ve uzun vadeli finansmanı ''Faturalı Alışveriş Kredisi'' kampanyası ile karşıladığı ifade edilen açıklamada, kampanyanın 2009 yılı sonuna kadar devam edeceği kaydedildi.

İş Bankası'nın bu kampanya ile geniş kitlelere ulaşarak farklı ihtiyaçları karşılamayı hedeflediği vurgulandı.
Zaman

İş Bankası'ndan müşterilerine 'Faturalı alışveriş' kredisi

Türkiye İş Bankası'nın, proforma faturasını İş Bankası Şubelerine getiren müşterilerine, üç yıl vade ve 50 bin liraya kadar bireysel ihtiyaç kredisi vereceği duyuruldu. 
Türkiye İş Bankası'ndan krediye ilişkin yapılan yazılı açıklamada, bankanın, proforma faturasını İş Bankası Şubelerine getiren müşterilerine, 50 bin liraya ve 3 yıla kadar (36 ay) yüzde 1.35 faizli kredi vereceği belirtildi.
Türkiye İş Bankası'nın, müşterilerinin yaşadıkları mekanı güzelleştirmek ve evleriyle ilgili olarak her türlü yenilemenmin yanı sıra eşya ve araç-gereç gereksinimleri için ihtiyaç duyacakları yüksek tutarlı ve uzun vadeli finansmanı `Faturalı Alışveriş Kredisi' kampanyası ile karşıladığı ifade edilen sözkonusu açıklamada, kampanyanın 2009 yılı sonuna kadar devam edeceği de kaydedildi.

Amaç farklı ihtiyaçları karşılamak
Bu konuda bankadan yapılan yazılı açıklamada, İş Bankası'nın bu kampanya ile geniş kitlelere ulaşarak farklı ihtiyaçları karşılamayı hedeflediği vurgulandı.
Radikal

 


Geri Dön