18 / 05 / 2024

İş Bankası’ndan müjdeli haber! Hesaplara geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

İş Bankası’ndan müjdeli haber! Hesaplara geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

Havaların ısınmasıyla beraber bankaların tatil kapsamında düzenlediği kampanyalar da artmaya başladı. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenleyen Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılan müşterilerin hesabına bin TL’ye varan MaxiPuan yatıracağını duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım sağlamak için Maximum Mobil ve İşcep uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden söz konusu kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. 

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR

Kampanyaya İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Genç, Maximum Pati Kart) ve İş Bankası Bankamatik Kartları katılım sağlayabilir.

 İş Bankası’ndan müjdeli haber! Hesaplara geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN İŞLEMLER

Ticari Kredi Kartları, Ticari Bankamatik Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile gerçekleştirilen harcamalar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak gerçekleştirilen alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanya kapsamında değildir.

ÖDÜL KULLANIMI

Kampanya kapsamında hak edilen MaxiPuan’larınız 18 Temmuz 2023 tarihinde kartınıza aktarılacaktır. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Maximiles’a aktarılan puanlar, MaxiMil'e dönüştürülemeyecektir. Bunun yanı sıra, bu puanlar, Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir defa yararlanabilir. Aynı zamanda, kampanyaya katılım sağlayan müşteriler en fazla bin lira MaxiPuan kazanabilir. Gerçekleştirilen işlemin ardından iptal veya iade edilen işlemler kampanyamız harcama hesaplamasına dahil olmayacaktır. Hak edeceğiniz MaxiPuan’ları Maximum anlaşmalı üye işyerlerinden gerçekleştireceğiniz işlemlerinizde kullanabilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Garanti Bonus kartı olanlara büyük sürpriz! Bu para hesaplara yatacak!

Ünlü analistten 28 Mayıs’taki seçime kadar yatırım yapmak isteyenlere tavsiye: ‘Gram altındaki bombaya bak sen!’

Prof. Dr. Naci Görür: ‘İstanbul’da 7 ve üzeri deprem olma olasılığı yüzde 64’


Geri Dön