12 / 05 / 2024

İş Bankası’ndan son yılların en büyük kampanyası! Yaptığı kampanyayla takdir topladı!

İş Bankası’ndan son yılların en büyük kampanyası! Yaptığı kampanyayla takdir topladı!

İş Bankası, Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük yıkıcı depremin ardından yaptığı açıklamada depremde hayatını kaybeden müşterilerinin borçlarını sildiğini ifade etti.



KREDİLER FAİZSİZ ÖTELENİYOR

Banka, depremde ağır hasara uğrayan Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye kentleri ve tüm ilçelerinde gerçek kişiler ile KOBİ’lere ve bu ölçekten küçük olan ticari işletmelere (çiftçi ve esnaf dâhil olmak üzere);

- Belirtilen şubeleriyle ilgili sunduğu genel bankacılık hizmetlerinden 31 Ağustos 2023 tarihine kadar herhangi bir ücret ve masraf almayacağını,

- Kullandırmış olduğu tüm bireysel ve ticari kredilerin ödemelerini (ek hesap, kredi kartı borçları ve gayrinakdi kredi komisyonları da dahil olmak üzere), talebe bağlı olmaksızın 31 Ağustos 2023 tarihine kadar 6 ay süreyle faizsiz olarak ötelediğini belirtti.

İş Bankası’ndan son yılların en büyük kampanyası! Yaptığı kampanyayla takdir topladı!

Afet bölgesindeki diğer beş ildeki gerçek kişiler, KOBİ’ler ve bu ölçekten küçük olan ticari işletmelerle ilgili olarak;

- Bireysel ve ticari kredi, ek hesap ve kredi kartı borçları ile gayrinakdi kredi komisyonları, talebe bağlı olmaksızın 30 gün süreyle faizsiz olarak öteledi.

- 30 gün süreyle söz konusu şubelerle ilgili sunulan genel bankacılık hizmetlerinden ücret ve masraf almayacak.

Aynı zamanda Banka, KOBİ ölçeğinden büyük firmalara ise olay ve başvuru bazında münferiden değerlendirilmek suretiyle en uygun çözümü üretecek.

BORÇLAR SİLİNECEK

İş Bankası, yaşanan iki depremde hayatını kaybeden müşterilerinin tüm bireysel kredi, ek hesap ve kredi kartı borçlarını anapara dâhil olmak üzere silecek.

Bakanlıktan herkesin telefonuna acil SMS gitti! Bu mesaja sakın inanmayın! Banka hesaplarınız boşaltılabilir!

Devlet Su İşleri'nden rekor sayıda personel alımı! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

İŞKUR’dan arka arkaya müjde bombardımanı! Tamı tamına 22 bin personel alınacak! Acilen başvurunuzu yapın!


Geri Dön