11 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan yeni kampanya müjdesi! 23 Nisan'a kadar vaktiniz var! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

İş Bankası'ndan yeni kampanya müjdesi! 23 Nisan'a kadar vaktiniz var! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen İş Bankası, yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanyanın son günü 23 Nisan olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...



İş Bankası, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, Maximum Kart sahipleri GetirYemek'ten yapacakları alışverişlerde toplamda 60 TL'ye kadar indirim kazanabilecekler. Detaylı bilgi ve kampanyaya katılım koşulları İş Bankası'nın resmi kanallarından duyuruldu.

23 Mart - 23 Nisan 2023 tarihleri arasında kampanyaya İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarından katılan müşteriler, ilk alışverişlerinde Minimum 150 TL tutarında GetirYemek'ten satın alım yaparak Maximum, Maximiles veya Privia kredi kartlarını kullandıklarında, her harcamalarında 20 TL indirim kazanacaklar. Toplamda ise 60 TL indirim fırsatı sunulacak.

Kampanyaya katılmak için müşterilerin ilk alışverişlerinden önce İşCep veya Maximum Mobil uygulamasındaki "Kampanyalar" bölümündeki "KATIL" butonuna tıklamaları gerekiyor.

Kampanyaya sadece İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı bireysel kredi kartları dahil oluyor. Bankamatik kartları, MaxiPara kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartı, Vadematik Kart ve Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değiller.

İş Bankası ndan yeni kampanya müjdesi! 23 Nisan a kadar vaktiniz var! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Kampanya kapsamındaki 20 TL indirim tutarı, ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesi ile birlikte kartınıza yansıtılacak. Kampanya sadece online ödeme yöntemi ile geçerli olacak. Alışverişlerin iptal edilmesi veya ürünlerin iade edilmesi durumunda kazanılan indirimler geri alınacak. Bir müşteri işlem başına en fazla 20 TL, kampanya süresi boyunca ise en fazla 60 TL indirim kazanabilir.

Kampanya ek koşulları arasında, ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşterilerin kampanyadan ayrı ayrı yararlanamayacakları, aylık azami indirim toplamına ulaşıldığında müşterilere SMS ile bilgilendirme yapılacağı ve İş Bankası ve GetirYemek'in kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkı olduğu yer alıyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz dev indirim! Carrefoursa, Teknosa, A101'den sonra şimdi Migros'ta!
Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması! İstanbul'da 90 bin konutun dönüşüm çalışmaları sürüyor!
Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Geri Dön