28 / 04 / 2024

Sinpaş İş Modern 2. Etap'ta metrekaresi 2 bin 150 TL'ye!

Sinpaş İş Modern 2. Etap'ta metrekaresi 2 bin 150 TL'ye!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: İş Modern

İkiteli Organiza Sanayi Bölgesi'nde 63 bin metrekarelik alana kurulan Sinpaş İş Modern 2. Etap'ta satışlar devam ediyor. İlk etap teslimleri ise başladı



Bir çok projeye imza atmış olan Sinpaş Yapı'nın hayata geçirdiği  İş Modern  projesinde ikinci etapta satışlar devam ederken, ilk etapta teslimler başladı. İkitelli'de Masko'nun hemen yanında yükselen İşmodern projesinde ikinci etaptaki ticari alanların metrekare birim fiyatı 2 bin 150 liradna başlangıç gösteriyor. Ticari alanların fiyatlarına yüzde 18 oranında KDV ekleniyor. İkinci etaptaki ticari alanlar için yüzde 50 peşinatla 48 ay sıfır faizle vade yapılabiliyor. 


Sinpaş İş Modern'de ikinci etap teslim tarihi Mart 2013 olarak belirlendi. İlk etap teslimleri ise yapılıyor. 5 metre ve üzerinde tavan yükseklikleri ve 9 metre aks aralıklarıyla dikkat çeken İşmodern projesi gıda, tekstil, mobilya, plastik, matbaa ve otomotiv sektörü için oldukça uygun yapıda. Sinpaş İşmodern'de tırların kat içerisine girebilmesini sağlayan 15 metrelik sirkülasyon koridoru bulunuyor.


444 19 74

 

http://www.ismodern.com.tr

 

Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön