14 / 10 / 2024

İşbir yatak lüks açılımı yaptı!

İşbir yatak lüks açılımı yaptı!

 İşbir özellikli ürünlerini bir araya getireceği yeni bir mağazacılık konseptine geçiyor. Üst gelir grubunu hedefleyen Premium İşbir mağazalarında en ucuz ürün bin liradan başlayacak....




Viskoelastik malzemeyi baz alarak geliştirdiği 'Akıllı Yataklar' ile ses getiren ve büyümesini teknoloji üzerinden sürdüren İşbir, üst gelir grubunu hedefleyen ürünlerini 'Premium İşbir' adı altında mağazalaştıracak. Style Series denen Salvador Dali, Leonardo, Victor ve Picasso modellerinin yer aldığı ürünlerin yanı sıra tüm son Ar- Ge ürünlerini de bu mağazalarda sergileyeceklerini dile getiren İşbir Genel Müdürü Metin Gültepe, "Bu yıl 10 tane giriş katı olan ve 300 metrekare büyüklüğünde Premium İşbir mağazası açacağız" dedi. Bu şekilde diğer mağazalardaki ürünlerin pahalı olduğu algısını da Premium mağazalara kaydıracaklarını dile getiren Gültepe, "200 liraya da 5 bin liraya da ürün var. Bu yıl 40 mağazaya ulaşacağız" şeklinde konuştu.

25 bin tane inek yatağı sattı
İneklerin süt verimliliklerini yüzde 30 oranında artıran 'İnek yatakları'ndan bugüne kadar 25 bin adet sattıklarını dile getiren Gültepe, "Hayvancılığa destek kredilerinden yararlanıp pek çok firma bizden yatak aldı. 7 bin adet daha sipariş aldık. Onlar da firmaların alacakları kredi sonrası satılacak" dedi.

Sabah


Geri Dön