05 / 05 / 2024

Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım'ı aldı!

Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım'ı aldı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş., Işıklar Yatırım'ı aldı.



Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Işıklar Yatırım Holding A.Ş.'ni tüm aktif ve pasifi ile birlikte bir bütün halinde "devir alması" suretiyle Şirketimiz bünyesinde birleşilmesi  işlemi kapsamında 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde Birleşmeye ilişkin  Genel Kurul toplantısından önce ilgililerin incelemesine açık bulundurulacak  dökümanlar ve inceleme yerleri TTSG gazetesinde ilan edilmiştir (ek:1). 

Bahsi geçen dökümanlardan; 

- Birleşme Raporu,

- Birleşme Sözleşmesi,

- Uzman Kuruluş Raporları,

ekte pay sahiplerimizin incelemesine sunulmaktadır. Söz konusu dokümanlar ayrıca Şirketimizin kurumsal İnternet Sitesi olan  www.isiklarenerjiyapiholding.com.tr adresinde   pay sahiplerimizin incelemesine açık bulundurulmaktadır.

Yine TTSG'de ilan için gönderilen birleşme işlemine ilişkin, Duyuru Metni (*)  ile  SPK  Mevzuatı hükümleri gereği daha önce kamuoyuna açıklanan Son Üç Yıllık Finansal Raporlar, Son Üç Yıllık Faaliyet Raporları, Son Üç Yıllık Bağımsız Denetim Raporları ile Ara Dönem Finansal Rapor'lara  KAP'ın kurumsal İnternet Sitesi'nden (www.kap.gov.tr) ve Şirketimizin  kurumsal İnternet Sitesi olan www.isiklarenerjiyapiholding.com.tr 'den ulaşmak mümkündür.   

(*) SPK onaylı Duyuru Metni  21.07.2014 tarihli ÖDA ile kamuyoyunun bilgisine sunulmuştur. 

Kamuoyunun bilgisine sunulur 

Saygılarımızla 


Ekler;

1-TTSG Başvuru Yazısı

2- Birleşme Raporu,

3- Birleşme Sözleşmesi,

4- Uzman Kuruluş Raporları,




Geri Dön