28 / 04 / 2024

Işıklar Enerji

Işıklar Enerji

Işıklar Ambalaj Gelişen Pazarlar kategorisinde ödüle layık görüldü. İnşaat malzemeleri üretiminde dünya lideri olan Lafarge, global anlamda 75'in üzerindeki tedarikçisini 7 farklı başlık altında değerlendirmeye alarak ödüllendirdi.

Işıklar Enerji 27 Ağustos'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji 27 Ağustos'ta genel kurul toplantısı yapacak.

Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım'ı aldı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş., Işıklar Yatırım'ı aldı.

Işıklar Enerji Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı.

Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım ile birleşmesini duyurdu!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding, Işıklar Yatırım ile birleşmesini duyurdu.

Işıklar Enerji SPK yazısını yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji SPK yazısını ve imzası duyuru metnini yayınladı.

Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım Holding ile birleşme SPK sonucunu yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holdinh A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım Holding ile birleşme SPK sonucunu yayınladı.

Işıklar Enerji Ordu Hes projesi geçici kabulü yapıldı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji Ordu Hes projesi geçici kabulü yapıldı.

Işıklar Enerji ek uzman kuruluş raporunu yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding ek uzman kuruluş raporunu yayınladı.

Işıklar Enerji iletişim adresini yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji iletişim adresini yayınladı. Firma, Çubuklu Mahallesi'nde yer alıyor...

Işıklar Enerji sermayesini artırıyor!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş, yüzde 86 pay sahibi olduğu Işıklar İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den 31.754.697,46 TL tutarındaki alacağını sermaye artırımı için kullanacak...

Işıklar Enerji sermayesini yükseltiyor!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararlar ile şirket sermayesi 26 milyon liradan 32 milyon liraya yükseltilecek...

Işıklar Enerji ve Yapı, esas sözleşme değişikliğine gitti!

Işıklar Enerji ve Yapı, esas sözleşme değişikliğini kamuoyu ile paylaştı

Işıklar Enerji ve Yapı, sermaye azaltımı ve artırımına gitti!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş., sermaye azaltım, artırım ve hisse geri alımı hakkında yönetim kurulu kararını açıkladı

Işıklar Enerji ve Yapı Holding, yönetim ve denetim kurulu üyeleri açıkladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş., yönetim ve denetim kurulu üyelerinin isimlerini bildirdi

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Zorunlu enerji verimliliği etüt raporunda son 2 ay!

Endüstriyel işletmeler, okul, hastane, alışveriş merkezleri ve otel gibi ticari hizmet binaları ve kamu binaları için enerji verimliliği etüt raporlarının tamamlanarak teslim edilmesi için 2 aylık bir süre kaldı.

Kanal İstanbul için enerji çalışmaları başladı!

BEDAŞ, Kanal İstanbul'un güzergahının belli olmasıyla birlikte proje için kurulacak şantiye ve kanal hattında enerji çalışmalarına başladı..

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Enerji kimlik belgesi çıkartmak için ne gerekir?

Eski binalar için enerji kimlik belgesi zorunluluğu Mayıs'ta başlıyor. Peki, enerji kimlik belgesi çıkartmak için ne gerekir? Enerji kimlik belgesi nereden çıkartılır?

Eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

Enerji kimlik belgesi ile enerji israfının önlenmesi amaçlanıyor. Belgenin 2 Mayıs 2017 tarihine kadar alınması gerekiyor. Peki, eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

3. havalimanı için Enerji Merkezi kuruluyor!

İstanbul Yeni Havalimanı için, 154KV iletim hatlarından enerjisini karşılayacak Türkiye’nin ilk ve tek ‘Enerji Merkezi’ kuruluyor.

İşte Enerji Kimlik Belgesi ile ilgili tüm detaylar!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meclis Üyesi Deniz Karataş, binalarda zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesi'ni anlattı. İşte o haber...

Binalar için enerji kimlik belgesi uyarısı!

"Binalarda Enerji Performans Yönetmeliği" kapsamında yeni binalar için enerji kimlik belgesi alınması zorunlu hale gelirken mevcut binaların ise 2017'ye kadar bu belgeyi alması gerekiyor.

Akiş GYO, enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM için enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alması hakkında hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Akiş GYO, Beşgen İnşaat Elektrik Klima Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alacak.

Işıklar Enerji Haberi

Işıklar Enerji

Dünya çapında 62 ülkede 64.000 çalışan ile hizmet veren ve yıllık 15.2 Milyar Euro'ya yaklaşan satış hacmi olan Lafarge, global tedarikçilerini ödüllendirdi. Işıklar Holding'in şirketi olan Işıklar Ambalaj'ı "Gelişen Pazarlar" kategorisi altındaki en iyi tedarikçi olarak seçti. Irak'taki gelişen pazarı öngörmesi ve pazara uygun çözümler üretmesi sebebiyle kazanılan ödülü, şirketin Genel Müdürü Volkan Girişken aldı.


2013 yılının ikinci çeyreğinde Erbil'de faaliyete geçen fabrika, Lafarge'ın bölgedeki en önemli tedarikçisi oldu. Girişken, Lafarge'a özel ürün geliştirmenin, kaliteli hammadde kullanımının, işçilik kalitesinin, teslimat sürelerinin ve düşük maliyetin bu ödülü kazanmalarında büyük önemi olduğunu vurguladı.


Lafarge, bu ödülle Işıklar Ambalaj'ı güvenilir, stratejik bir partner olarak konumlandırırken, iki firmanın Irak ile başlayan yurtdışı çalışmaları, gelecek iş birlikteliklerinin zeminini oluşturmaya başladı.


Dünya Devini Geride Bıraktı


Irak'ta kağıt ambalaj üretimi...