28 / 04 / 2024

Işıklar Enerji iletişim

Işıklar Enerji iletişim

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. HES'in geçici kabulünü yayınladı.

Işıklar Enerji hisselerini yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. hisselerini yayınladı...

Işıklar Enerji ihraç belgesini yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. ihraç belgesini yayınladı.

Işıklar Enerji sermaye artırımını tescil ettirdi!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding sermaye artırımını tescil ettirdi.

Işıklar Enerji 27 Ağustos'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji 27 Ağustos'ta genel kurul toplantısı yapacak.

Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım'ı aldı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş., Işıklar Yatırım'ı aldı.

Işıklar Enerji sözleşme değişiklikleri için SPK'ya başvuracak!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji sözleşme değişiklikleri için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuracak.

Işıklar Enerji Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı.

Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım ile birleşmesini duyurdu!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding, Işıklar Yatırım ile birleşmesini duyurdu.

Işıklar Enerji SPK yazısını yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji SPK yazısını ve imzası duyuru metnini yayınladı.

Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım Holding ile birleşme SPK sonucunu yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holdinh A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım Holding ile birleşme SPK sonucunu yayınladı.

Işıklar Enerji Ordu Hes projesi geçici kabulü yapıldı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji Ordu Hes projesi geçici kabulü yapıldı.

Işıklar Enerji ek uzman kuruluş raporunu yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding ek uzman kuruluş raporunu yayınladı.

Işıklar Enerji iletişim adresini yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji iletişim adresini yayınladı. Firma, Çubuklu Mahallesi'nde yer alıyor...

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

18 maddede sitelerde iletişim felsefesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde iletişim felsefesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

İş Modern Ambarlı iletişim!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan İş Modern Ambarlı projesinde ön talepler toplanıyor. İş Modern Ambarlı iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Nida Park Bomonti Şişli iletişim!

Nida Park Bomonti Şişli iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 blok halinde, Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselecek projede 536 konut yer alıyor.

Kiptaş Çatalca Konutları iletişim!

180 blok şeklinde yükseldiği proje ulaşım bilgisine göre Rüzgar Enerji Santrali'ne yakın yerde yer alıyor. Kiptaş Çatalca Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 414 98 98 olarak belirlendi.

Şişli Nidapark Bomonti iletişim!

Şişli Nidapark Bomonti iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek projede 536 rezidans daire, 102 ofis, 168 odalı otel ve 12 ticari birim bulunuyor.

Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim!

Denizli Pamukkale'de hayata geçen Şehr-i Şifa Tesisleri toplam 244 daireden meydana geliyor. Yılda 15 günlük tatil imkanı bulunan Devremülk projesinde 75 odalı otel de yer alıyor. Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim bilgileri şöyle;

Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul iletişim!

İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Seyr-i İstanbul Topkapı iletişim!

Seyr-i İstanbul Topkapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kınaş İnşaat tarafından planlanan Seyr-i İstanbul Topkapı konut projesinde 350 adet daire ve 150 adet ticari birim olacak...

Işıklar Enerji iletişim Haberi

Işıklar Enerji iletişim

Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


"          Bağlı ortaklığımız BND Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Kahramanmaraş ili, Andırın ilçesinde yapımı tamamlanan "Üçgen  Reg. Ve HES" in T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından Geçici Kabulü 07.11.2014 tarihinde tamamlanmış, böylelikle tesis işletmeye alınmıştır.  

          Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından verilen  EÜ/1575-5/1144 Üretim Lisans numaralı, toplam 3,338 MWe kurulu güce ve 11,257 GWh yıllık elektrik enerjisi üretimine sahip olan "Üçgen Reg. Ve HES" projesinde sırasıyla TEDAŞ/AKEDAŞ , DSİ ve son olarak T.C. Enerji Bakanlığı tarafından yapılan kabulleri tamamlanmıştır. Böylece, yapımına Temmuz 2012 ayında başlanan "Üçgen HES"te tüm yasal prosedürün tamamlanmasıyla, ticari olarak elektrik üretimi ve satışına başlanmıştır. 

          Üçgen Reg. Ve HES'...