09 / 05 / 2024

İskilip Atıf Hoca Hastanesi'nin inşaatı başladı!

İskilip Atıf Hoca Hastanesi'nin inşaatı başladı!

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, hastane inşaatının tamamlanması işine dün itibariyle başlandığını belirtti. Binanın ihalesi 6 Ocak 2015 Salı günü yapılmıştı.



Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çatma," 100 Yataklı İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesinin yapım işi ihalesi önceden açıklandığı gibi  TOKİ  tarafından 6 Ocak 2015 tarihinde yapıldı. Daha önceden yüklenici firmadan kaynaklanan gecikme sebebiyle ihale feshi gerçekleştirilmiş ve inşaatın kalan kısmının TOKİ tarafından yapılması kararı alınmıştı. Hukuki sürecin tamamlanmasının ardından hızla TOKİ'nin ihale kapsamına alınan binanın ihalesi 6 Ocak 2015 Salı günü yapıldı. İhale değerlendirme aşaması ve yasal sürenin dolmasının ardından hastanenin yapım işine bugün başlandı." dedi. 


Hastanenin yapım ihalesini alan ve çalışmalara dün itibari ile başlayan Demba İnşaat yetkilileri Belediye Başkanı Recep Çatma'yı makamında ziyaret etti. Başkan Çatma ile göıüş alışverişinde bulunan yetkililer, çalışmalara 4 Mart Çarşamba günü itibari ile başladıklarını, inşaatın en kısa sürede bitirilmesi için yoğun bir çalışma temposu içerisinde olacaklarını söyledi. 


Belediye Başkanı Recep Çatma ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hastanenin hızlı bir şekilde tamamlanıp vatandaşların hizmetine açılması için İskilip Belediyesi olarak üzerlerine düşen her türiü katkı ve desteği vereceklerini söyledi. 

(Haber Merkezi) Belediye Başkanı Recep Çatma, hastane inşaatının tamamlanması işine dün itibariyle başlandığını belirtti. 


Çorum Hakimiyet


Geri Dön