20 / 05 / 2024

Recep Çatma

Recep Çatma

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, hastane inşaatının tamamlanması işine dün itibariyle başlandığını belirtti. Binanın ihalesi 6 Ocak 2015 Salı günü yapılmıştı.

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin ilk etabı 525 günde tamamlanacak!

Maltepe'deki Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'nin temel atma töreninde konuşan Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özvar, "Bugün birinci etapta iki fakültemizin binalarının inşaatlarının temel atma törenini sizlerin teşrifleriyle gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz" dedi

Tarihi Radif Kışlası'nın restorasyonuna Çorum Valiliği'nden destek!

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma restorasyonu süren ancak ödenek sorunu nedeniyle yüzde 35’lik kısmı geciken Tarihi Redif Kışlası’nın tamamlanabilmesi için valilikten destek talep etti. 

Üsküdar'da toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yanındaki alanda, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

Tiran Camii’nin temel atma töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bujar Nishani, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından inşa edilecek olan Tiran Namazgâh Camii’nin temel atma törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TANAP temel atma törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili ile birlikte Kars’ta gerçekleştirilen 10 milyar dolarlık TANAP Projesi’nin temel atma törenine katıldı.

İskilip'te TOKİ başvuruları başladı!

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yaptığı görüşmeler sonrası Iskilip'e müjdeli haberi verdi. İskilip Belediyesi alt gelir gurubunda olan vatandaşlar için TOKİ Başvuru Bürosu'nda başvuru alınmaya başladı.

İskilip Atıf Hoca Hastanesi'nin inşaatı başladı!

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, hastane inşaatının tamamlanması işine dün itibariyle başlandığını belirtti. Binanın ihalesi 6 Ocak 2015 Salı günü yapılmıştı.

İskilip Belediyesi TOKİ için çalışıyor!

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, çocuklara ve gelecek kuşaklara daha iyi bir gelecek hazırlamak için gece gündüz gayret içinde olduklarını belirterek, "İlk günkü heyecanla hızımızı kesmeden yola devam edeceğiz." dedi.

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi ihale edildi!

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma'nın verdiği bilgiye göre: daha önceden yüklenici firmadan kaynaklanan gecikme sebebiyle ihale feshi gerçekleştirilmiş ve inşaatın kalan kısmının TOKİ tarafından yapılması karan alınmıştı.

TANAP'ın temel atma töreni 20 Eylül'de yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa sınırına taşıyacak olan Trans Anadolu Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) temel atma töreninin 20 Eylül'de yapılacağını açıkladı.

İller Bankası Kapusuz'daki alt yapı çalışmalarını inceledi!

İller Bankası Ankara Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz, altyapı çalışmalarını incelemelerde bulunmak üzere İskilip'e geldi. Kapusuz, Belediye Başkanı Recep Çatma ile birlikle alt yapı çalışmalarını denetleyerek gelinen aşamalar hakkında detaylı bilgiler aldı.

Erdoğan Bayraktar Akyazı Stadı temel atma törenine katılacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan haftasonu Trabzon'da ilk gün toplu açılış töreni, ikinci gün ise Akyazı Stadyumu temel atma töreninde yer alacak.. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da Erdoğan'ın programına katılacak...

Recep Çatma Haberi

Recep Çatma

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çatma," 100 Yataklı İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesinin yapım işi ihalesi önceden açıklandığı gibi TOKİ tarafından 6 Ocak 2015 tarihinde yapıldı. Daha önceden yüklenici firmadan kaynaklanan gecikme sebebiyle ihale feshi gerçekleştirilmiş ve inşaatın kalan kısmının TOKİ tarafından yapılması kararı alınmıştı. Hukuki sürecin tamamlanmasının ardından hızla TOKİ'nin ihale kapsamına alınan binanın ihalesi 6 Ocak 2015 Salı günü yapıldı. İhale değerlendirme aşaması ve yasal sürenin dolmasının ardından hastanenin yapım işine bugün başlandı." dedi. 


Hastanenin yapım ihalesini alan ve çalışmalara dün itibari ile başlayan Demba İnşaat yetkilileri Belediye Başkanı Recep Çatma'yı makamında ziyaret etti. Başkan Çatma ile göıüş alışverişinde bulunan yetkililer, çalışmalara 4 Mart Çarşamba günü itibari ile başladıklarını, inşaatın en kısa sürede bitirilmesi için yoğun bir çalışma...