03 / 05 / 2024

İSKİ'nin gündemi zam! 7 Eylül'de kurul toplanıyor!

İSKİ'nin gündemi zam! 7 Eylül'de kurul toplanıyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSKİ) 2. Olağanüstü Genel Kurulu, 7 Eylül tarihinde zam gündemi ile toplanacak.



Kurul, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çağrısı üzerine 7 Eylül Salı günü saat 15.00'te, Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde, '2021 yılı su satış ve kullanılmış suların uzaklaştırılması bedeli tarife teklifleri' gündemi ile bir araya gelecek.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Meclis üyelerine gündem maddesinin mecliste görüşülmesi için davetiye gönderildiği öğrenildi.

İSKİ nin gündemi zam! 7 Eylül de kurul toplanıyor!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, toplantının sebebinin zam gündemi olmasından dolayı genel kurul toplantısına tepki gösterdi. Göksu, "CHP'li İBB yönetimi sadece suya zam yapmak için meclisi olağanüstü toplantıya çağırdı. Nokta" ifadelerini kullandı.

İSKİ talepte bulundu: Suya yüzde 23 zam!

İstanbullular dikkat! Suya yüzde 50 zam!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön