03 / 05 / 2024

İŞKUR DSİ işçi alımı 2023! DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru ne zaman? İŞKUR DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

İŞKUR DSİ işçi alımı 2023! DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru ne zaman? İŞKUR DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

DSİ işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru ne zaman? İşte detaylar!



DSİ 908 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI HANGİ ALANLARDA YAPILACAK?

DSİ Taşra teşkilatında görevlendirilmek için alınacak 908 sürekli işçi, bekçi, aşçı, teknisyen, bahçıvan, kaloriferci, badanacı, düz işçi, sıhhi tesisatçı ve ambar işçisinin de aralarında olduğu pozisyonlarda görev alacaklardır.  

DSİ 908 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILMAKTADIR?

DSİ sürekli işçi alımı başvuruları başladı. Türkiye İş Kurumu ilanında açıklanan bilgilere göre, son başvuru tarihi ise 22 Nisan olarak belirtildi. DSİ 908 sürekli işçi alımı çerçevesinde başvurular Türkiye İş Kurumu il müdürlükleri veya internet sitesi yani www.iskur.gov.tr aracılığı ile gerçekleştirebilecek.

Devlet Su İşleri tarafından yapılacak alım çerçevesinde, adaylar arasında 3 Mayıs tarihinde noter huzurunda kura çekimi yapılacak. Bu kuradan sonra işe alınacak isimler belli olacak.

Kura yeri ve saatine dair bilgiler, alımı gerçekleştirecek olan DSİ bölge müdürlüğü tarafından web sitesinde açıklanacak. 

DSİ 908 sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek şehirler şu şekilde açıklandı: 

Bursa, Yalova, Kocaeli, Eskişehir, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Konya, Kilis, Aydın, Muğla, Karaman, Aksaray, Niğde, Ankara, Çankırı, Bolu, Çorum, Düzce, Kırıkkale, Adana, Antakya, Osmaniye, Mersin, Erzincan, Ağrı, Elazığ, Malatya, Samsun, Tokat, Amasya, Sinop, Ordu, Erzurum, , Tunceli, Bingöl, Diyarbakır, Merdin, Batman, Siirt, Şırnak, Edirne, Kırklareli, Antalya, İstanbul, Şanlıurfa, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Isparta, Afyonkarahisar, Burdur, Sivas, Kahramanmaraş, Gaziantep, Tekirdağ, Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Nevşehir, Adıyaman, Denizli, Trabzon, Gümüşhane, Rize, Bayburt, Giresun, Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kars, Iğdır, Ardahan, Balıkesir, Çanakkale ve Artvin yer almaktadır.


Geri Dön