09 / 05 / 2024

İŞKUR duyurdu! Şehir Hastaneleri 916 personel alacak! Aranan şartlar belli oldu! Bu fırsatı kaçırmayın! Hemen başvurun!

İŞKUR duyurdu! Şehir Hastaneleri 916 personel alacak! Aranan şartlar belli oldu! Bu fırsatı kaçırmayın! Hemen başvurun!

İŞKUR üzerinden Şehir hastanelerine deneyimli deneyimsiz toplam 916 personel alımının yapılacağını açıklandı. Aranan şartlar belli oldu! Bu fırsatı kaçırmayın! Hemen başvurun! İşte detaylar...



BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu bulunmamak.
  • KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.
  • Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan öğrenim düzeyinden mezun olmak, başvurunun son günü itibariyle aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek..
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak
  • Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi alım ilanlarına başvuru yapmak isteyenler, http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresine giriş yapıp "işyeri ünvanı" yazan kutucuğa "şehir hastanesi" yazıp  ara seçeneğine tıklamaları gerekiyor.  Karşınıza çıkan ilanlara giriş yaparak ''başvur'' seçeneğine tıklayarak  başvurunuz tamamlanmış oluyor.

İlk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunanların ise İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekiyor. İŞKUR kayıt bölümüne girerek özlük bilgilerinizi doldurun ve akabinde kaydederek giriş yapın.

Bakan Nebati resmen açıkladı! Memur olmak isteyenlere bayram müjdesi! Tam 2750 personel alınacak! 

İŞKUR DSİ işçi alımı 2023! DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru ne zaman? İŞKUR DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

Geri Dön