29 / 04 / 2024

İŞKUR'dan 70 bin işçi alımı ilanı yayımlandı! Her meslekten alım yapılacak!

İŞKUR'dan 70 bin işçi alımı ilanı yayımlandı! Her meslekten alım yapılacak!

İŞKUR 'dan milyonlarca işsiz vatandaşı yakından ilgilendiren haber geldi. İŞKUR 70 bin işçi alımı için güncel ilanlarını yayımlamaya başladı. İşte İŞKUR tarafından alım yapılacak iş ilanın detayları...



Kayıt

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların, Kurum portalına üye olarak veya Kurum birimlerine bizzat başvurarak kayıt olmaları gerekmektedir. Başarılı eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan hakkında tam ve doğru bilgi önemlidir. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığıyla kayıt yaptıracakların, kendilerine ilişkin bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilebilmeleri için çok önemlidir. Bu nedenle lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde sisteme giriniz. Özgeçmişinize eğitim ve meslek bilgilerini girmeden kaydınız aktif hale getirilemez.

İŞKUR dan 70 bin işçi alımı ilanı yayımlandı! Her meslekten alım yapılacak!

Kayıt Koşulları

İş arayanların Kurumumuza kayıt olabilmeleri için en az 14 yaşında olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Gerçek olmayan beyanlardan Kurum sorumlu tutulamaz.

İŞKUR tarafından yayımlanan 70 bin işçi alımında engelli vatandaşlar içinde ilanlar var mı? Engelli vatandaşlar ilanı yakından takip ederken şartların neler olduğunu araştırıyor...

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön