16 / 05 / 2024

İslam Memiş, 50 gün sonraki gram altın fiyatını açıkladı

İslam Memiş, 50 gün sonraki gram altın fiyatını açıkladı

İslam Memiş gram altın için yeni rekor seviyesini açıkladı. 50 gün sonra gram altın bu seviyeyi görecek. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyardı ve gram altın için yeni rekorlar gelebileceğini söyleyerek tarih açıkladı. İşte tüm detaylar...



BORSA

Borsada biraz daha dikkat etmek lazım. Kar satışları olması çok yüksek. Borsada pozisyonu olan arkadaşların kararlarını göz önünde bulundurması gerekiyor.

ALTIN

Dolar-TL kurundaki bu agresif yükselişlerle birlikte haliyle gram altın ve gümüş yukarı yönlü hareketini devam ettirdi. Kapalı Çarşı piyasasında gram altın 1494 lira seviyesinde. Bu seviyeler alınabilecek seviyeler değil. Tekrar 22 lira altına sarkan bir kur gördüğümüzde karşısına bakacağız. Muhtemelen 1450 lira seviyesinin altına sarkan bir kur karşımızda olacaktır. Temmuz ayından sonra gram altın/TL kurunda yeni bir rekorlar bekliyor olacağım. Özellikle bu yıl 1550 lira beklentimiz. Seçimlerden önce bin 516 lira seviyesini gördü. Tekrar bu yıl için yukarı yönlü kırılabilir. Kurun önü açıldı. 1600 rakamlar sürpriz olmamalı. Kur 22 lira altına sarktığı zaman düğün yapacak, altın borcu olanlar, altın yatırımı yapacak vatandaşlarım için tekrar bir fırsat oluşacağını tahmin ediyorum."

GRAM ALTIN İÇİN BU SEVİYELERE DİKKAT!

Memiş, "Kısa vade için Haziran ayı içerisinde gram altın tekrar 1.450 TL seviyesi altına sarkabilir. Orta ve uzun vadeye baktığımız zaman ise Temmuz ayından sonra gram altında yeni rekorlar bekliyorum. Gram altın, 1.550 TL-1.650 TL gibi kademeli yükselişleri sürdürecektir" açıklamasında bulundu.


Geri Dön