05 / 05 / 2024

İslam Memiş altın yatırımcısını uyardı: Bunu yapanlar batacak!

İslam Memiş altın yatırımcısını uyardı: Bunu yapanlar batacak!

Gram altının fiyatı, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu akşam açıklayacağı faiz kararı öncesinde yeni güne yükselişle başladı ardından 802 lira bandında işlem görüyor. Peki altın fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? İşte merak edilenler...



İslam Memiş: 'Haniciler' kaybedecek

Düşüşlerin bir alım fırsatı olduğunu belirten İslam Memiş,  "Kuyruk dik şekilde varlık üzerinden alım satım yapanlar, duyguları ile hareket edenler zarar edeceksin. Günlük alım satım yapanlar batacaksın. Uzun vadeli yatırımcı olmayan elindeki her şeyi kaybedeceksin." dedi. Memiş şu değerlendirmelerde bulundu:

Düşüşle ilgili beklentilerim umarım Şubat'ta gerçekleşmiş olur. Şubat ayından sonra yüzde 25 alımımızı yaptıktan sonra uzun vadeli yolumuza devam edeceğiz. Bu süreçlerden sonra düştü, yükseldi diye boş muhabbet yapanlar çok zarar edecek öyle zarar edecekler ki ne düşünce ne yükselince kazanacaklar aylarca avam avam bakacaklar. Ama kim kazanacak bizimle yol arkadaşlığı yapanlar, sepet yapanlar, varlıklarını risklerini bölenler kazanacak. Hayatı kendimize biz zehir ediyoruz. Finanslar piyasalar size her türlü imkanı sunuyor. 

Kasım ayında uyardım arkadaşlar kripto para piyasaları düşecek. Canınız yanar, üzülürsünüz. Ne oldu 100 bin olacak. Ne oldu kardeş! Üç ay önce falan 100 bin olacak gidiyoruz. Bu hayat değil bu finansal okuryazarlık değil. Bu birikim ve tasarruf değil. Bu finansal piyasalarda almak satmak değil.

Sosyal medya hesaplarında yine bir uyarı yaptım. Şubat ayında döviz kurlarında altın fiyatlarında gümüş fiyatlarında düşüşler bekliyorum. Neden? Anlaşmışlar şirketleri 10 milyar dolar bozduracak. 10 milyar dolar bozunca dolar tepetaklak olacak. Bu sürekli olan bir şey mi hayır bu şubat ayının hikayesi bu sadece şubat ayında olacak bir şey. Mart ayında ne olacak mart ayında da fed faiz arttıracak. Bu sefer de yukarı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön