19 / 05 / 2024

İslam Memiş az önce açıkladı! Altında bildiğiniz her şeyi unutun…  O tarihi bekleyen bayram edecek!

İslam Memiş az önce açıkladı! Altında bildiğiniz her şeyi unutun…  O tarihi bekleyen bayram edecek!

Büyük yatırımcıların ve az da olsa parasını değerlendirmek isteyen vatandaşın yöneldiği başlıca yatırım araçlarından altın, sadece birkaç ay sonra jet hızıyla yükselecek. Piyasada inişli çıkışlı çizgisi devam eden, ancak ciddi bir kırılma göstermeyen altın için piyasa uzmanı İslam Memiş müjdeyi verd



O TARİHTEN SONRA UÇUŞA GEÇİYOR

Gram altının, ekranlara yansıyanlara göre yüzde 2 değer kaybı yaşadığına da dikkat çeken piyasa uzmanı İslam Memiş, şu bilgileri verdi:

İslam Memiş az önce açıkladı! Altında bildiğiniz her şeyi unutun…  O tarihi bekleyen bayram edecek!

“3 Şubat günü 1.140 lira olan gram altın serbest piyasada 1160-1180 seviyelerine ulaşırken, böylece bu haftanın yeni rekoru kırılmış oldu. Geçtiğimiz günlerde 1.198 TL'ye kadar çıkan gram altın, ONS altın nedenli düşüş eğrisine geçebilir. 1.851  ile 1.900 dolar aralığında olan ONS altın satın almanın mantıklı olduğunu söylemiştim. Gram altın 1 gün içinde 30 TL değer kaybı yaşadı. Beklediğimiz düşüşler gerçekleşmeye devam ediyor.

Bizler 1.166 TL seviyesinde alım işlerini bitirerek tamamladık. Bir değişiklik yıllık bazda olmayacak. Ben altında 1.200, 1.350, 1.450 ve hatta 1.550 rakamlarına çıkmasını hala bekliyorum. Bilhassa bu rakamların Haziran ayından sonra geleceğini öngörüyorum. Gram altında bugün, yarın ya da önümüzdeki günler boyunca düşüşün kalıcı olacağını düşünmüyorum. Kısa vadeli düşüşler kalıcı hale gelmeyecek.”

Bu fiyatı gören hamsi yemeye tövbe ediyor!  Fiyatı dudak uçuklattı!

Akbank’tan gençlere tam 400 lira hediye! Başvuran herkesin parası hesabına yatıyor!

Carrefoursa’da balıkta olay indirim! levrek 89 lira! 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Korkunç gerçeği o isim çıkardı! Faturasını ödeyemeyen sayısı yüzde 4 bin arttı! Vatandaş karanlıkta oturuyor!

Elektriği, doğal gazı kesik ev kalmayacak!  İhtiyacı olan hemen başvursun! Tam 2.500 TL hemen hesabınıza yatıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön