18 / 05 / 2024

İslam Memiş duyurdu! Altın için 'yeni rekor' geldi!

İslam Memiş duyurdu! Altın için 'yeni rekor' geldi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altına dair yeni değerlendirme yaptı. İşte detaylar!



İslam Memiş, altın fiyatlarında bugün rekorlar üst üste geldi. Gram altının fiyatı bin 167 lirayı geçti. Altında yaşanan rekorun ardında altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altının geleceği ile ilgili yorumlar geldi.

Memiş yaptığı yorumda, "Gram altın, 1.185 lira ile tüm zamanların rekorunu test etti. Şimdilik." İfadelerine yer verdi. "Daha çok rekorlar göreceğiz" diye konuşan Memiş, "Gümüş ise rasyo nedenli yüzde 6,19 yükseldi" şeklinde konuştu.

İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞ FİYATLARINI DEĞERLENDİRDİ! GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Gümüşün de akıbetinin ne olacağı merakla araştırılmaktadır. ''Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselir mi?'' sorusunun yanıtını Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş verdi. Ekonomist Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını dile getirdi.

Ünlü ekonomist İslam Memiş, gümüş fiyatları için beklentisinin 20 TL olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı: ''24 dolar yukarı yönlü kırıldıktan hemen sonra ons gümüşte 27 dolar seviyesini takip etmeye devam edeceğim. Gümüş ucuz, dünyada en ucuz emtialardan bir tanesi konumundadır. Elinde dolar bulunan yatırımcısı, gümüş almayı düşünüyor ise, TL olan gümüş almayı düşünüyor ise 12 lira seviyesinde gram gümüş.'' diye konuştu.

Gümüşün gram fiyatı ucuz kalmaya devam ettiğini söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 20 lira seviyesi ile alakalı öngörüsünün devam ettiğini belirterek, 2023 yılının gümüşün yılı olacak dedi. 2023 yılında gümüş fiyatlarının rekor kıracağını ifade ederek, gümüşe yatırım yapan yatırımcıların bu yıl sonunda kazançlı çıkacaklarını vurguladı. 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı Memiş, bu yıl da yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının da gümüş olacağını belirtti. Gümüş, bugün gümüşün ons fiyatı 20,76 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 12,74 lira, gümüşün gram satış fiyatı 13,22 liradan işlem görmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön