02 / 05 / 2024

İslam Memiş gram altın için ilk kez bu fiyatı verdi!

İslam Memiş gram altın için ilk kez bu fiyatı verdi!

Altının kahini olarak bilinen İslam Memiş, gram altının 2 bin TL bandını aşacağını belirterek tarih verdi.



Deneyimli ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcılarının merakla beklediği değerlendirmesi gerçekleştirdi.

Yaptığı tahminlerle adından söz ettiren Memiş, gram altının 2 bin TL barajını aşacağını savundu ve tarih paylaştı.

Yeni yılla beraber yükselişe geçen altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Güncel altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi. Altında yeni rekor geliyor, İslam Memiş tarih verdi. 2 bin TL'ye kadar çıkacak, o günden önce satan çok pişman olur. Peki altın alınmalı mı, satılmalı mı? 13 Ocak 2023 cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İslam Memiş'in dikkat çeken açıklamaları...

ALTINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDİYOR

Altın fiyatlarında 13 Ocak 2023 Cuma günü hareketli seyrine devam ediyor. ABD enflasyon verisinin 6 ayın en düşük seviyesi olan yüzde 6,5’e gerilemesiyle birlikte altında güç kazanımı hızlandı. Gram ve çeyrek altın fiyatlarında yukarı yönlü ivme hız kazanırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi. Yeni rekor kapıda hazırlıklı olun.

İslam Memiş gram altın için ilk kez bu fiyatı verdi!

İSLAM MEMİŞ'TEN KRİTİK UYARI! 2 BİN TL'YE KADAR YÜKSELECEK

Yeni yılla beraber yükselişe geçen gram altında fiyat artışı sürüyor. Yaptığı tahminlerle son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, beklediği seviyeleri açıkladı. Birkaç ay içerisinde gram altının 2 bin TL'ye kadar yükseleceğini söyleyen İslam Memiş, yatırımcıları uyardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön