05 / 05 / 2024

İslam Memiş gram altının 1550 lira olacağı tarihi açıkladı!

İslam Memiş gram altının 1550 lira olacağı tarihi açıkladı!

Altın yatırımcılarının en çok merak ettiği şey altın fiyatlarının hangi noktaya kadar yükseleceği. Altın fiyatları ile ilgili olarak isabetli altın tahminleri ile tanınan İslam Memiş altında rekor seviye için bir tarih verdi.



Altın fiyatlarında şok etkisi yapacak açıklamalarda bulunan İslam Memiş altın almak yatırımcılar için Haziran ayı sonrasında ciddi yükseliş beklediğini dile getirdi.

Yıllık aylık haftalık olarak altın fiyatlarındaki öngörüleri ve tahminlerini sıralayan İslam Memiş altının bin 550 yi göreceğini belirtti. Karar'a göre; Altın fiyatlarında az da olsa düşüşlerin yatırımcısını üzdüğü biliniyor. İslam Memiş yatırımcıların altındaki bu agresif hareketlerin kalıcı olmadığını söylemesi yatırımcılarını rahatlattı. Altın fiyatlarındaki düşüşlerin kalıcı olmadığını değerlendiren İslam Memiş dikkat etmenin önemli olduğunu vurguladı.

Altın yatırımcısının orta ve uzun vade yatırımcısı olduğunu belirten İslam Memiş altında 1850 doların altına bakmadığını 2000 dolar üzerine odaklandıklarını belirti. Memiş üstelik 2023 yılı altın alımlarını da tamamladığını belirtti.

Altın fiyatlarındaki yaşanan gelişmeler yatırımcılar tarafından dikkatle takip ediliyor. Ons altın 1864 dolar olurken gram altın bin 149 liradan işlem görüyor.

İslam Memiş altın alacakları uyardı: Altına aman dikkat edelim! Bugünün fırsatçıları....

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gram gümüşle ilgili yeni tahminlerde bulundu. İslam Memiş, özellikle altın fiyatları için 15 Şubat gününü işaret ederek 'Dikkat edelim!' dedi.

İSLAM MEMİŞ'TEN GRAM ALTIN İÇİN 15 ŞUBAT TAHMİNİ


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön