03 / 05 / 2024

İslam Memiş herkesi şaşırtı 'Gram altın bedava'

İslam Memiş herkesi şaşırtı 'Gram altın bedava'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Serbest piyasalarda bin 128 lira seviyesinden geçen haftayı tamamlayan gram altın, ucuz değil bedava. Kime göre? Yıllık pozisyon alabilen, hayal kurmayanlara." ifadelerini kullandı.



Altın ve Para Piyasalarının önde gelen isimlerinden İslam Memiş, "Serbest piyasalarda 1128 lira seviyesinden geçen haftayı noktalayan gram altın, ucuz değil bedava. Kime göre? Yıllık pozisyon almayı başaran, hayal kurmayanlara." dedi.

İslam Memiş, TV 100'deki köşesinde, geçtiğimiz hafta gram altında ons nedenli düşüş olduğunu, ekranlarda 1100 lira seviyesinin görüldüğünü ifade etti. "Görüldü ancak kimseye aldırmadılar!" diyen İslam Memiş, "Serbest piyasalarda 1128 lira dolaylarından geçen haftayı tamamlayan gram altın, ucuz değil adeta bedava. Kime göre? Yıllık pozisyon alabilen, hayal kurmayanlara." ifadelerini kullandı.

Yıllık bazda bin 450 lira seviyesi kırıldıktan sonra hedefinin bin 550 lira olduğunu belirten İslam Memiş, yazısında, "Dolar ve ons tarafında beklediğim sert ataklar yılın ikinci yarısına tekabül ediyor. Bu hafta bin 128-bin 148 lira aralığını takip edeceğim." ifadelerine yer verdi.

İslam Memiş herkesi şaşırtı Gram altın bedava

Ons altın ile ilgili iddialarını da açıklayan Altın Uzmanı, "Dolar endeksinin (dxy) 105 seviyesinin üzerine çıkması, geçen hafta baskılanmaya neden oldu. Bin 810 dolar destek seviyesine gerilediğini gördük. Bu hafta tepki alımlarıyla bin 850 dolar seviyesine kadar yükselmesini bekliyorum. Ons, bu hafta toparlanma sürecinde olabilir. Düşüşlerin kalıcı olmayacağını düşünüyorum. Yıl içerisinde 2 bin dolar seviyesinin üzerini beklemeye devam ediyorum." diye yazdı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön