02 / 05 / 2024

İslam Memiş satış için tarih verdi! Gram altında bu günü bekleyin

İslam Memiş satış için tarih verdi! Gram altında bu günü bekleyin

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi... Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, gram altını olanları yakından ilgilendiren bir yorum yaptı. Memiş, gram altınını bozdurmak isteyenler için kritik tarihi açıkladı.



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yılın ikinci yarısı için dolar, borsa, euro, gram altın, ons altın, bitcoin için öngörüsünü bir yazı ile paylaştı.

"Yılın ikinci yarısında hangi seviyeler takip edilmeli? Dolar yükselişini sürdürecek mi? Bitcoin ve altında fiyatlar ne olacak?" sorularını soran Memiş, TV100'deki yazısında yanıtladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön