17 / 05 / 2024

İslam Memiş satış için tarih verdi! Gram altında bu günü bekleyin

İslam Memiş satış için tarih verdi! Gram altında bu günü bekleyin

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi... Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, gram altını olanları yakından ilgilendiren bir yorum yaptı. Memiş, gram altınını bozdurmak isteyenler için kritik tarihi açıkladı.



NE ZAMAN SATILIR?

Memiş, ardından gram altınla ilgili değerlendirmelerine geçti:

"Gram altın ise dolar/TL kurunu takip etmeyi sürdürüyor. Dolar nereye gram altın oraya. Yılın ilk yarısında dolar/TL kurundan destek alarak dün bin 663 liraya yükseldi. Yılın ilk yarısında yatırımcısına yüzde 50 kazandırarak birinciliği kimseye kaptırmadı. Bin 585-bin 668 lira aralığında geniş bir bandı takip ediyorum. Düşüşlerin alım fırsatı olarak kalacağını söyleyebilirim. Yılın ikinci yarısında bin 770-bin 800 lira seviyeleri hedef konumunda. Satış için aceleci olmamak gerekli."

İslam Memiş ardından, bitcoin değerlendirmeleri yaptı:

Enflasyon fiyatlaması yapmayan tek araç Bitcoin oldu. Bu tarafta baskılanma süreci devam ediyor. 30-35 bin dolar aralığındaki süreç devam edebilir. Yılın kalan yarısında 30-35 bin dolar aralığı takip edilmeli. Dolar endeksinin 100 seviyesinin altına sarkmasına rağmen dolar/TL kurunda düşüş görmedik. Yılın ikinci yarısında dolar/TL kurunda 25,50-27,70 lira atalığını takip edeceğim. Borsa tarafında kısa vadeli kâr satışı sonrası yükseliş trendinin devam edeceğini belirtmek isterim.
Toparlayacak olursam yılın kalan yarısı için dolar karşısında her şeyin değerlenme sürecinde olacağını söyleyebilirim.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön