21 / 05 / 2024

İslam Memiş tarih verdi, 'Çok ucuz' dedi!

İslam Memiş tarih verdi, 'Çok ucuz' dedi!

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten yeni ve önemli tahminler geldi. Gram altın yorumlarıyla bilinen İslam Memiş de buna dikkat çekerek bir yatırım aracına dikkat çekti. Memiş, "Çok ucuz" dedi. İşte İslam Memiş'in açıklamaları...



Piyasalarda bir süredir yerinde sayan dolar TL kuru 18.62 lira, euro TL kuru 18.21 lira, İngiliz sterlini/TL kuru 29.9058 lira. Gram altınsa spot piyasada 985, serbest piyasada ise 994 TL.

Adeta çivilenmiş gibi hareket etmeyen dolar Türk Lirası kuru 18.62 lira, euro TL kuru 18.21 lira, sterlin lira kuru 29.9058 lira. Gram altın ise spot piyasada 985, serbest piyasada ise 994 TL.

Gram altın dünü spot piyasada 975 TL'den tamamlamıştı. 10 TL'lik bir artış söz konusu. Serbest piyasada ise açılış fiyatının çok az üzerinde.

Dolar açılış değerinin biraz üzerinde, euro ise güne oldukça hızlı başladı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş youtube kanalı üzerinden sürekli videolar yayınlıyor. 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki dalgalanmaları değerlendirdi.

A Haber'e konuşan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in son dakika yorumları...

İŞTE İSLAM MEMİŞ'İN DİKKAT ÇEKEN SÖZLERİ:

"DOLARDAN UZAK OLUN"

Sözlerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş şunları söyledi:

"Doları bir yatırım aracı olarak görmüyoruz. Her ne kadar değer artışları devam etse de dolar bir yatırım aracı değil bir ödeme aracıdır. Dolardan uzak kalması gerektiğini düşünüyorum."

"ALTIN ÇOK UCUZ"

İslam Memiş tarih verdi, Çok ucuz dedi!

"Altın fiyatları da aslında yatırımcısına eline yeni TL geçmiş olan vatandaşlara veya önümüzdeki yıl düğün yapacak hazırlık yapmak isteyen vatandaşlara da çok güzel fırsatlar sunuyor. Altın fiyatlarının çok ucuz olduğunu ve gereğinden daha fazla değer kaybettiğini düşündüğümüz için de altın fiyatlarının bugünlerde bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Kesinlikle. Ancak şunu unutmamak gerekiyor. Kısa vadeli bir beklenti içine girmemek gerekiyor. 2023 yılının hazırlığını yapmak gerekiyor. 984 lira seviyesinden gram altın alan bir yatırımcı büyük bir ihtimalle 2-3 hafta sonra 1.000 lira seviyesinin üzerinde bir gram altın görecektir. Bugünleri de fırsata çevirmek için bir fırsat olarak görmesi gerekiyor."

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön