26 / 07 / 2024

İslam Memiş tarih verdi, 'Çok ucuz' dedi!

İslam Memiş tarih verdi, 'Çok ucuz' dedi!

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten yeni ve önemli tahminler geldi. Gram altın yorumlarıyla bilinen İslam Memiş de buna dikkat çekerek bir yatırım aracına dikkat çekti. Memiş, "Çok ucuz" dedi. İşte İslam Memiş'in açıklamaları...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


İslam Memiş, gram altın, dolar, gram gümüş için yeni açıklamalar yaptı, öngörülerini açıkladı. Videosunda yorumlarının yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayan İslam Memiş; gram altın, dolar, borsa, euro ve kritik verileri şöyle değerlendirdi.

Para ve emtia piyasalarında beklenti FED'in faizi 75 baz puan artıracağı yönündeydi. Çarşamba günü de beklenen oldu FED politika faizini üst üste 4. kez 75 baz puan artırdı. Böylelikle politika faizi yüzde 3,75-4 aralığına yükseldi.

Biz de geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleşen Fed faiz artırımını ve Fed Başkanı Jerome Powell'dan gelen faiz artışına yönelik kritik mesajları vardı.

Powell'ın açıklamalarıyla ons altın, 3 Kasım Perşembe günü sert bir düşüş yaşadı. Gün içindeki dalgalanmalarının ardından ons altın 1629 dolardan günü tamamladı

Ons altındaki düşüşten etkilenerek dün 978 TL'den güne başlayan gram altının fiyatı gün içerisinde 967 TL'ye kadar geriledi. Günü, Kapalı Çarşı'da 975 TL'den tamamlayan gram altın için bugün de para ve emtia piyasalarını yakından takip edenlerin aklında 'Gram altın ne kadar oldu?' sorusu vardı.

İslam Memiş tarih verdi, Çok ucuz dedi!

Ons altın yönünü dip seviyeden yukarı çevirdi! Altın fiyatları da artışa geçti.

Bugün dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizinin geri çekilmesi altın fiyatlarında yön değişikliği görüldü. Güne 1629 dolardan başlayan ons altın, günün ilk yarısında 1651 dolara kadar yükseldi.

Haftanın son işlem gününe 976 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda 985 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük fiyat 974 TL, en yüksek ise 988 TL seviyeleri görüldü.

Faiz artışlarının aynı hızda sürmesi doları değerlendirerek altında düşüşü desteklerken, faiz artışının hız kesmesi değerli metali de yeniden bir yukarı iterek yükselişi yıl sonu rallisine çevirir mi? Fed'in 2022'deki son kararı belirleyecek.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 4 Kasım 2022 tarihinde saat 18.00'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.60 Türk Lirası, euro 18,40 Türk Lirası, altının gramı ise 981 Türk Lirası değerinde.

İşte Nebati'nin düşük enflasyon için açıkladığı tarih!

Selçuk Geçer dolarda kıyamet tarihini açıkladı!

İslam Memiş dolar için bu kez saat paylaştı! Elinizi çabuk tutun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön