29 / 04 / 2024

İslam Memiş Twitter'dan uyardı: 'Sadece kendileri batmaz, sizi de batırır'

İslam Memiş Twitter'dan uyardı: 'Sadece kendileri batmaz, sizi de batırır'

Türkiye'nin önde gelen ekonomistlerinden İslam Memiş, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini uyardı. Memiş'in ifadeleri, ekonomi alanında çalışanlar ve halk arasında büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...



İslam Memiş, ekonomi alanındaki uzmanlığı ve geçmişteki tahminleri ve analizleriyle tanınan bir isimdir. Bu nedenle, Twitter üzerinden paylaştığı uyarılar, ekonomiye ilgi duyanlar tarafından büyük bir dikkatle izlenmektedir.

İslam Memiş bu kez sosyal medya platformu X (Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımla, takipçilerine dikkat çeken bir açıklamada bulundu. "Sadece kendileri batmaz, sizi de batırır" çıkışında bulunan Memiş'in uyarısı birçok çevrede büyük yankı uyandırdı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Altın ve Para Piyasaları konusunda uzman olan İslam Memiş, ekonomik durumlar hakkında sık sık uyarılarda bulunuyor. Twitter hesabını aktif bir şekilde kullanan Memiş'in paylaşımları milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Son olarak, İslam Memiş, Twitter üzerinden yaptığı son paylaşımda takipçilerini "Sadece kendileri batmaz, sizi de batırır" şeklinde uyararak dikkat çekti.

İŞTE İSLAM MEMİŞ'İN O AÇIKLAMALARI:

"Bugünlerde borç isteyeniniz çok olur.
Aldıkları borçları borsa, faiz veya farklı yatırım araçlarına yatırmadıklarından emin olunuz.
Sadece kendileri batmaz, sizi de batırır.
Kripto paralarda para batıranlarda çok gördük.
Ya verdiğini unut ya da verme!"


GRAM ALTIN ALMAK İSTEYENLER İÇİN YENİ FIRSAT!

Ekonomi uzmanı İslam Memiş, altın yatırımı yapmayı düşünenlere seslenerek, ekim ayı itibarıyla ons altının 1950-1960 dolar seviyelerine kadar toparlanmaya devam edeceği öngörüsünde bulundu. Ayrıca, düşüşlerin kalıcı olmayacağını vurguladı.

İslam Memiş, gram altın ile resmi döviz kuru arasındaki makasın dikkat çekici olduğuna işaret etti. Bu farkın 40 TL'yi bulduğunu ve resmi kura güvenip alım yapmayı düşünenlerin dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Serbest piyasada gram altının aslında 1710 TL seviyesinin altına düşmediğine dikkat çekti.

İslam Memiş, gram altının alım yapmak isteyenlere fırsat sunduğunu ifade ederek yıl sonu için tahminlerde bulundu.

GRAM ALTININ BEKLENTİSİ NEDİR?

İslam Memiş, YouTube hesabından yaptığı açıklamada gram altının ekim ayındaki tahminini paylaştı. Memiş, "Ekranlarda gram altın fiyatının 1677 TL seviyesinde olduğunu görüyorsunuz. Ancak serbest piyasada gram altın, 1710-1715 TL aralığında seyrediyor ve 1700 TL ile 1720 TL arasında dalgalanmaya devam ediyor. Gram altın, pozitif yönde desteklenmeye devam ediyor" dedi.

Ayrıca, geçen hafta içinde gram altının 1725 TL seviyelerine yükseldiğini ve daha sonra tekrar gerilediğini belirterek, bu dalgalanmalara dikkat çekti.

Audi Q2'ye Eylül zammı: Eylül 2023 güncel fiyat listesi

5.5 litre airfryer bin 934 TL

Altında son dakika sürprizi: İslam Memiş alım için tarih verdi


Geri Dön