18 / 05 / 2024

İslam Memiş uyardı: Elinde altını olanlar bunu yapsın

İslam Memiş uyardı: Elinde altını olanlar bunu yapsın

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ederken Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken uyarı geldi. İslam Memiş'in altın tahmini gündeme bomba gibi düştü. İşte tüm detaylar...



Banka iflasları yükseldi
“Yaz aylarında altında yeni rekorlar göreceğiz” diyen İslam Memiş, ABD’deki banka iflaslarının yükseliş trendine etki ettiğini söylerken, “Bu yükseliş trendi banka iflaslarıyla başladı. 2 bin dolar seviyesinden 2 bin 40 dolara geldi. 2 bin 50 direnci var ve bunu takip ediyoruz. Yaz aylarında bu yükseliş trendinin 2 bin 350 dolara kadar çıkma olasılığı var. Merkez Bankaları faiz artırımlarını sonlandırıp kenara çekilecek ve en önemlisi belirsizlik devam ediyor. Muhtemelen bu banka iflasları farklı ülkelere sıçrayabilir” dedi.

İslam Memiş, gram altının yatırımcısının sevindirdiğini söylerken, “Geçen yıl çok ciddi anlamda baskılanan ons altın yavaş yavaş yerini yükselişlere bıraktı. Gram altın her yıl olduğu gibi yine yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bugüne baktığımızda 1114 seviyelerinden 1315 seviyesine kadar yükseldi. Yine 1300 TL’nin üzerinde tutunma çabasını sürdürüyor ve bugün yine bir rekor tazeledi” değerlendirmesinde bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön