04 / 05 / 2024

İslam Memiş uyardı: Elinde altını olanlar bunu yapsın

İslam Memiş uyardı: Elinde altını olanlar bunu yapsın

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ederken Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken uyarı geldi. İslam Memiş'in altın tahmini gündeme bomba gibi düştü. İşte tüm detaylar...



Tüm zamanların rekorunu kıran gram altındaki yükseliş trendini değerlendiren ekonomist İslam Memiş, yaz aylarına dikkat çekti.

Finans Analisti İslam Memiş rekor serisini sürdüren gram altının için TGRT Haber’e değerlendirmeler yaptı. Altın fiyatlarında zaman zaman kısa süreli duraksamalar olsa bile yaz aylarında rekor kıracağını belirten Memiş, Haziran ayı sonrası gram altının 1450-1550 lira seviyesine kadar geleceğini ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön