18 / 05 / 2024

İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12'den vuracaksınız!

İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12'den vuracaksınız!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde belli bir birimi olan yatırımcılara seslendi. Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek. Tam 12'den vuracaksınız!



TAM 12'DEN VURACAKSINIZ!

İslam Memiş, 2022 yılında en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu söyledi. Gümüşün 2023 yılında da yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olacağını belirterek, yatırmcıların gümüş alabileceklerini söyledi. 

Gümüş  geçtiğimiz sene yatırımcısına altından daha çok kazanç sağladı. Gümüş yatırımcısına yüzde 45 kazandırdı. 

İslam Memiş gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gümüşü önemsediğini her konuşmasında belirten Memiş, yatırımcıların gümüşü değerlendirmelerini vurguladı.

Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirten Memiş, gümüşün gram fiyatının 20 TL, ons gümüşün ise 40 dolara kadar yükleceğini söyledi. 

 İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12 den vuracaksınız!

İslam Memiş son günlerde yaşanan gümüş fiyatlarındaki dalgalanmayı şu şekilde açıkladı:  ''Gümüş onsu 24.84 dolar seviyesinde. 24.80 - 25.20 aralığını takip ediyoruz. 24.80 güçlü destek seviyesi, aşağı yönlü kırılırsa 23.80 var. Benim içim sürpriz olmaz. Orta ve uzun vade için düşünenler için 24.80 dolar güzel fiyat ama aşağıda 1 dolarlık bir aralık da var.

Gümüş gramı da 16-17 TL aralığında dalgalanıyor. Altının gramında öngördüğüm düşülerden dolayı gümüşte de öngörüm devam ediyor. Rakamsal değerler kısa vade için köpük oluştuğu için düzeltmeye ihtiyacı var.'' dedi. 

Gümüşün gram fiyatı bugün ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 1 gram gümün ne kadar? Gümüşün osn fiyatı ne kadar oldu? İşte 28 Nisan 2023 gümüş fiyatları..


Geri Dön