18 / 05 / 2024

İslam Memiş yatırımcılara son alım fırsatı sundu! Bu fırsatı kaçıran yandı!

İslam Memiş yatırımcılara son alım fırsatı sundu! Bu fırsatı kaçıran yandı!

Altın ve para piyasaları uzman İslam Memiş, yatırımcılar için piyasayı analiz etti. İşte detaylar!



İSLAM MEMİŞ "SON ALIM FIRSATI" UYARISINDA BULUNDU!

Son zamanlarda piyasada meydana gelen belirsizlik ile beraber yatırımcılar uzmanlardan gelecek olan her açıklamayı bekliyor. Piyasalarda oluşan gerginliğin ve belirsizliğin göz önüne alınacağı nisan ayına giriş yapıldı. Ünlü ekonomist İslam Memiş tarafından yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yaşanılacak olan belirsizlikler ile dolu bir ay olarak nisan ayını işaret etti.

Eski ABD Başkanı Trump'ın yargılanma süreci içinde küresel ekonomide yaşanan belirsizliklere ve Türkiye’de meydana gelecek olan seçim atmosferi ile deprem etkilerine kadar pek çok konu ekonomide belirleyici etken olacağı öngörülüyor. Piyasada belirleyici olacak olan hususlardan biri de Rusya, Çin ve İran üçgeninde meydana gelen olaylar ile ABD'nin olaylara vereceği tepkiler merak ediliyor.

İSLAM MEMİŞ ONS ALTIN DEĞERLENDİRMESİNDE BULUNDU!

Ünlü ekonomist İslam Memiş piyasada süre gelen olaylar ile beraber bu durumun piyasayı yukarı yönlü etkileyeceği hakkında açıklamalar yaptı. ONS altın fiyatına dair destek seviyesini 1.930 dolar olduğunu dile getiren uzman isim ons altında 1.870 dolar seviyesine varan bir gerilemenin yaşanabileceği dikkat çekti.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'in yaptığı açıklamalara göre ons altının düşüşe geçmesiyle birlikte gram altın fiyatlarında da kayıp yaşanacağı duyurdu. ONS altın gümüşte ise destek olarak 22,80 dolar açıklamasını yaptı. Döviz kurlarında artış bekleyen uzman isim aynı zamanda altın ve gümüş gibi emtialar da gerileme beklediğini dile getirdi.

BORSA VE BİTCOİN YORUMU!

Borsa hakkında, 5000 puan direnç seviyesinde savrulduğunu söyleyen İslam Memiş 4500 puan seviyesi için beklemede olduğunu açıkladı. Bitcoin fiyatlarına dair gerileme bekleyen uzman isim petrol fiyatlarında da toparlanma beklentisine dolduğunu ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön