Kent Haberleri

İslam Memiş'ten altın ve dolar için son uyarı! Büyük kriz patlayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Altının Efendisi İslam Memiş, altın ve dolar ile ilgili son uyarıyı yaptı. Büyük kriz paylayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak. Altın ve doların geleceği seviye belli oldu

Altının Efendisi İslam Memiş altın ve dolarda ''büyük kriz patlayacak'' diyerek tarih verdi. Altın ve doların geleceği seviye belli oldu. O tarihte yer yerinden oynayacak.

BÜYÜK KRİZ PATLAYACAK!

İslam Memiş, emtia fiyatlarının ons bazında, paritelerde ve kripto paralarda son bir satışın olacağını belirterek büyük bir sorun olduğunu açıkladı. Memiş konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: ''Mortgage ve bankacılık krizi. Bu konuyu Başkan Jerome Powell’e mutlaka soracaklar. Cevap belli: “Beklemiyoruz, gerekeni yaparız.” Bu büyük kriz patlayacak, kaçarı yok.”dedi.

FED PİYASAYA YÖN VERİYOR!

İslam Memiş, Fed'in piyasaya yön verdiğini açıkladı. Memiş dolar endeksinin 103,50 seviyesine kadar yükseleceğini söyledi. Fakat bunun son bir sıçrama olduğunu belirten Memiş, ''sonra yol haritamız belli, yaz aylarında 92-94’e kadar geri çekilme olacak'' dedi. 

TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMAYACAK!

İslam Memiş dolarda eğer sürpriz olmazsa ay boyunca önce düşüş, sonra yatay süreçte yoluna devam edeceğini belirtti.

Bir ay içerisinde altın, gümüş, EUR/USD paritesi, GBP/USD parite, kripto paralar yukarı gider mi? sorusunua ise ''hayır'' şeklinde cevap verdi. Bunun nedenini ise Mortgage ve bankacılık krizi olduğunu belirtti. Memiş:''Bu konuyu Başkan Jerome Powell’e mutlaka soracaklar. Cevap belli: “Beklemiyoruz, gerekeni yaparız.” Bu büyük kriz patlayacak, kaçarı yok. O sırada piyasayı kripto paralar ile oyalayacaklar.

Yani, Haziran sonrası kripto paralar ve borsaların önü açık…'' diyerek haziran ayından sonra altın ve dolarda taş ütünde taş kalmayacağını belirtti.

Doların yönü 11 saat sonra belli olacak! Geri sayım başladı! Rakam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın

İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek!