06 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten bomba tahmin! Gram altın bu sene çok kazandıracak!

İslam Memiş'ten bomba tahmin! Gram altın bu sene çok kazandıracak!

Altın ve dolar kurunda meydana gelen yatay seyir sürerken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik tahminler geldi. Gram altın için "Çok kazandıracak" ifadelerini kullandı. İşte Altın kahini İslam Memiş'in o açıklamaları...



İslam Memiş, altın yatırımcısının aklındaki soruları yanıtladı. Gram altın fiyatı 1000 liralardan 970 liralara kadar indi. Gram altın fiyatında alınabilir seviye için rakamı açıklayan İslam Memiş, 950 ve 1000 lira aralığının bir seviye olduğunun altını çizdi. Alım sürecinin bitirilmesini gerektiğini açıkladı. Piyasada alınacak aksiyonların süreci belirlediğini söyleyen Memiş, 950 seviyesinin altına gerileme olmayacağını bildirdi. Memiş, "Piyasalarda rehavet var. Tatil modunda olan yatırım araçları henüz bir kırılma olmadığı için 2 ay bu şekilde seyredecek." dedi.

İslam Memiş, gram altın fiyatlarında sene içerisinde 1050-1200-1450 TL beklediğini açıkladı.

İslam Memiş ten bomba tahmin! Gram altın bu sene çok kazandıracak!DOLAR MI EURO MU?

İslam Memiş, Euro-Dolar palitesi baskı altında kaldığı için; Euro tarafı Dolara kıyasla daha ucuz kalmaya devam edeceği görüşünde.

Döviz yatırımı yapmak isteyen kişiler içinse; Euro ve Sterlin'in, Dolardan daha alınabilir bir seviyede olduğunu açıkladı.

Yabancı dövizlere yatırım yapmak isteyenler kişiler için Doların getiri açısından en son sırada olduğunun altını çizdi.

İslam Memiş, senelik getiriye göz atıldığında TL bazında en çok gram altın kazandırdığını açıkladı. Memiş; yatırım açısından en çok kazandıran değerlerde zirvede yer alan Gram altın, ikinci sırada borsa, üçüncü sırada Euro ve dördüncü sırada Dolar'ın yer aldıığını da belirtti.

Kripto paralar yatırımcılarını şaşırttı! Bitcoin'i neler bekliyor? Bitcoin değerlenecek mi? Yatırımcılar dikkat!

25 km hız sunan Arora Madrid Katlanır Elektrikli Bisiklete 4 bin 850 TL indirim! İşte 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...

20 yıldır söylenen ev yalanları!

Milyonlarca KYK borçlusu bugünü bekliyor. Kabine Toplantısı’ndan KYK borçları ile ilgili ne kadar çıkacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön