Altın & Dolar

İslam Memiş'ten buz kestiren dolar açıklaması: Sürekli dolar diyorlar ya yanlış!

Dolar kuru rekor seviyeleri görürken, bu sene en çok kazandıran yatırımın dolar olacağını düşüneneler için İslam Memiş'ten ''sürekli dolar diyorlar ya yanlış'' açıklaması geldi. Memiş: ''Sürekli dolar diyorlar ya yanlış!''  dedi

Para piyasası uzmanı İslam Memiş, dolar kurundaki yükselişlere değinerek, asıl kazandıacak yatırım aracının ne olduğunu açıkladı. Memiş: ''Sürekli dolar diyorlar ya yanlış!''  dedi. Dolar yatırımcıları bu açıklama karşısında adeta buz kesti. Peki bu sene en çok ne kazandıracak? Neye yatırım yapılmalı?

''SÜREKLİ DOLAR DİYORLAR YA YANLIŞ''

İslam Memiş, kar aracı olarak tavsiye edilen dolar için yanlış uyarısında bulundu. Sterlin TL kuru tavsiyesi veren Memiş, kendi tercihini sterlin ve Euro olduğunu söyledi. Sterlin için 2023 beklentisini açıklayan Memiş bu sene sterlinin daha çok kazandıracağını açıkladı.

Memiş dolar kazandıracak diyenler için şu açıklamayı yaptı: ''Sterlin/TL kuru bugün 30,40 Liraya yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüş oldu. Yani, 2023 ytlı beklentimiz gerçekleşti. Yıl sonuna kadar 33-34 TL aralığını takip etmeyi sürdüreceğiz.

1 Ocak tarihinde 10 bin lira dolar karşısında 12.626 TL oldu. 1 Ocak’ta 10 bin lira Sterlin karşısında 13.392 TL oldu. Sürekli dolar diyorlar ya “Yanlış” Euro ve Sterlin tercimiz doğruydu.” ifadelerini kullandı.

DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLARDA SON DURUM!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru Fes faiz kararı sonrası yukarı yönlü hamlelerine devame diyor. Yatırımcılar ve vatandaşlar son dakika dolar kurunu araştırıyor. Dolar kuru bugün alış fiyatı 23,49 TL, satış fiyatı 23,52 TL'den işlem görüyor.  

STERLİN NE KADAR? 17 HAZİRAN 2023 STERLİN KAÇ LİRA?

Dolar ve euro kuru ile birlikte Sterlin de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. 1 sterlin bugün 30,29 TL'den işlem görüyor. 

Dolar 4 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar borcu olanlar yandınız!

Altında tehlike çanları çalıyor! Dünyaca ünlü analist açıkladı! Altın fiyatları gelecek 14 gün içinde böyle olacak