16 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten gram altın almak isteyenlere ''Dikkatli olun'' uyarısı geldi! Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı

İslam Memiş'ten gram altın almak isteyenlere ''Dikkatli olun'' uyarısı geldi! Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın almak isteyenler ''dikkatli olun'' çağırısnda bulundu. Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı...



BU RAKAMI GÖRENİN AĞZI AÇIK KALDI!

Dolar nereye, gram altın oraya diyen Memiş, 1600 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. 1580-1630 lira aralığı geçerliliğini koruyor. Hedef önce 1680 devamında 1750 lira. Zaman zaman alım fırsatı verecek dedi. 

Memiş altının şuan boğa piyasasında olduğunu söyledi. Yılın bitmesine beş ay daha olduğunu hatırlatan Memiş: ''Bu süreç içinde yeni alım yapacakların dikkat etmesi gerekiyor. TL ile dolar ve gram altın karşısında farklı enstrümanların alım fırsatı vereceğini söyleyebilirim.'' dedi..

İslam Memiş ten gram altın almak isteyenlere Dikkatli olun uyarısı geldi! Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıpm satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 1924 dolara yükselirken, grama ltın fiyatı 1636 lira oldu.Çeyrek altın 2673 lira, yarım altın 5346 lira, tam altın fiyatı ise 10,644 liradan satılıyor.

Ne dolar ne altın... 2023, gümüşün yılı olacak! Sollayıp geçecek! İşte gümüşün geleceği o seviye

Altın yükselişte! Yatırımcılar hazır olda bekliyor! Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Temmuz altın fiyatları

Geri Dön