21 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten hem altın hem dolar hem de kripto para açıklaması!

İslam Memiş'ten hem altın hem dolar hem de kripto para açıklaması!

Altının kahini olarak bilinen İslam Memiş, hem dolar hem de gram altınla ilgili öngörülerini paylaşarak tarih verdi.



Bu rakamsal değerler bize küresel piyasaların ne kadar çıkmaza girdiğini göstermiş oluyor. Gümüşün ons fiyatında ve kripto paralarda da sert düşüşler gördük veri açıklandıktan sonra. O kadar büyük bir baskılanma oldu ki, altının ons fiyatı sert şekilde geri çekildi. Sonra 1666 dolar seviyesine geri geldi. Bu hamleler, tuzak fiyatlamaların da geçersiz olduğunu göstermiş oldu. Euro dolar paritesi 097.80 seviyesinde. Sert düşüşler vardı, hızlıca toparlandı burası da. Petrol fiyatlarındaki yükseliş de çok önemliydi. Yüzde 2.18'lik primle günü (13 Ekim) tamamladı. Yılın son çeyreği beklentimiz 120-130 dolar seviyeleri.

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN İÇİN 'BASKILANMA YOL HARİTASI' AÇIKLAMASI

Altının ons fiyatından bahsettim. Dolar endeksindeki sert düşüşler toparlanmaya neden oldu. Gram altın TL 995 seviyesinde görülüyor, hayır, 1008-1014 seviyesinde. Aşağıda 1005, yukarıda 1055 lira var, bu bant aralıklarını takip ediyoruz. Gümüşün ons fiyatı 19.30 seviyesine toparladı, pozitif görünüm devam ediyor. Gram gümüş 11.50-11.60 aralığında. Gümüşün de ciddi anlamda ucuz olduğunu gördüğümüz için pozitif yönde beklentide devam ediyoruz. Altın ve gümüş ne kadar baskılanırsa biz de sepetimize o kadar koymaya devam ediyoruz. Burada umutlar yitirilmiyor.

İslam Memiş ten hem altın hem dolar hem de kripto para açıklaması!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Ekim 2022 tarihinde saat 18.59'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.58 Türk Lirası, euro 18,01 Türk Lirası, altının gramı ise 984 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş gram altın için müjdeyi verdi, tarih paylaştı!

AKP'den asgari ücretle ilgili yeni açıklama!

Selçuk Geçer doların 40 TL olacağı tarihi açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön