05 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten inanılmaz altın yorumu! Hemen bakmayan, bin pişman!

İslam Memiş'ten inanılmaz altın yorumu! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altını olanlar dikkat! Hemen buraya bakın! İslam Memiş'ten inanılmaz altın yorumu geldi! Hemen bakmayan çok pişman olur. İşte ayrıntılar...



Dünü günü 1.048 liradan tamamlayan Gram altın, saat 15:00 itibariyle 1055 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 1.726 liradan satılırken, 6.726 liradan alıcı buluyor. Ons altın ise 1.762 dolardan satılıyor. Altın piyasaları yukarı yönlü hareketini sürdürürken analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell`ın bugün Brooking Enstitüsü'nde yapacağı konuşmanın beklendiğini hatırlatıyor.

Altın piyasasındaki hareketliliği değerlendiren İslam Memiş, yıl sonunda gram altının fiyatını açıklayarak yükseliş trendinin devam edeceğini vurguladı. İslami Memiş'e göre 30 günde 1 gram altının kaç lira olacağını öğrenebilirsiniz.

İslam Memiş ten inanılmaz altın yorumu! Hemen bakmayan, bin pişman!

İslam Memiş, altın fiyatındaki yükselişin devam edeceğini ve altının 2022'de 1.200 TL seviyesinde son bulacağını söyledi. Memiş'in tahminine göre altın bir ayda 150 lira yükselecek.

Aralık ayı sonunda altının 1.200 TL'ye ulaşacağını söyleyen İslam Memiş, 2023 yılına kadar gram altının 1.400 TL'ye ulaşacağını tahmin etti. İslam Memiş daha önce gram altının 2022'de 1400 liranın üzerinde kapanacağını tahmin etmişti.

Ziraat Bankası'ndan müjde! 25 Aralık'a kadar vaktiniz var!
Ehliyet alacaklar hemen acele etsin! Fiyatlar yüzde 66 oranında zamlanacak!
Ev hanımlarına 1.100 TL ödeme yapılacak! Ev hanımlara hemen tıklamalı, Aile Bakanlığı duyurdu

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön