04 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten kritik uyarı! 'En büyük kazanan onlar olacak'

İslam Memiş'ten kritik uyarı! 'En büyük kazanan onlar olacak'

İşte Memiş'in açıklamalarından satır başları: "Fiyatlardaki artış sürüyor. Dolar kurundaki önemli direnç seviyesi olan 16,80 lira barajı aşıldı.



Hafta başından bu yana yükselen altın ve dolar bugün yeniden rekor kırdı. Dolar kuru altı aylık sürenin ardından ilk kez 17 TL'yi geçti. Gram altın ise 1000 lirayı aştı. Ünlü piyasa uzmanı İslam Memiş de yatırımcılara uyarılarını sürdürdü. Gram altında beklenenden daha erken yükselişin gerçekleştiğini ifade eden İslam memiş, "Hipnoz etkisine kapılarak alım gerçekleşitrmeyin. Ters pozisyonda kalırsınız." şekilde uyarıda bulundu. İslam Memiş, dolar ve altın için öngördüğü seviyeleri açıkladı. 

İşte Memiş'in açıklamalarından satır başları:

"Fiyatlardaki artış sürüyor. Dolar kurundaki önemli direnç seviyesi olan 16,80 lira barajı aşıldı. Peki elinde nakii olan ya da gram, gümüş ve doları bulunan yatırımcı bu tırmanışı nasıl fırsaya çevirebilir? Dövizde yaşanan bu artış aslında yatırımcısına kısa süreli fırsat sunuyor. Nakite geçme şansı...

Bu yükseliş ekim ayında gerçekleşecek ve bütün dünyayı etkileyecek küresel kriz öncesi nakit fırsatı sunuyor."

Bu Seviyelerde Dolar Almam

 

 "Doların 16,80 'i aşmasıyla 17 lirayı, gram altının ise 1000 lirayı geçtikten sonra 1050 lirayı görereceğini ifade etmiştik. Ancak kişisel değerlendirmem şöyle: Ben 16,60 dolaylarından dolar almam. Bizler Nisan ayını final ayı olarak nitelendirdik. 

İslam Memiş ten kritik uyarı! En büyük kazanan onlar olacak

Bizim yol harimatmıza göre Temmuz ayında zirveyi bekliyorduk ama pik nokta daha erken gerçekleşti. Enflasyon rakamları yüzde 73 olarak duyuruldu ama hane halkının hissettiği enflasyonun bu verilerin neredeyse iki katı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön