12 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten seçim öncesi son uyarı: ‘Sakın tuzağa düşmeyin!’

İslam Memiş’ten seçim öncesi son uyarı: ‘Sakın tuzağa düşmeyin!’

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından piyasaların nasıl şekilleneceği yatırımcı tarafından merak ediliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın alımı yapacak vatandaşlara seslenerek “Tuzağa düşmeyin” uyarısı yaptı.



YAZ SEZONUNDA ARTACAK

İkinci tur sonrası dolar kuru ve altın piyasasında beklediği yükseliş trendinin yaşanacağını söyleyen uzman isim, “1350 TL’yi dikkate almak gerekiyor. Yaz aylarında yükseliş tahminim devam ediyor. Dolar kurunda da yaz aylarında yükseliş bekliyorum” dedi. Fakat seçim sürecinde dikkatli olmak gerektiğini tekrar eden Memiş, gram altının 1350 ila 1380 TL bandında hareketlerine devam ettiğini belirterek, “1350 altındaki rakamlar biraz zor. Buralar alım fırsatı olarak dikkate alınmalı” değerlendirmelerinde bulundu.

 İslam Memiş’ten seçim öncesi son uyarı: ‘Sakın tuzağa düşmeyin!’

BEKLEMEYE DEVAM EDİN

Finans Analisti Memiş, altın yatırımcısının sabırlı bekleyişinin devam etmesi gerektiğini de aktararak, “Elinde altın vatandaşlar olan biraz daha beklemeli. Alım yapacak olan vatandaşlar da seçime kadarki süreci iyi değerlendirmeli. Yurttaşlar daha önce hazırlığını yaptı. Alım işi geçen ay sona erdi. Düğün takılarında yoğun satışların yaşanacağı döneme giriliyor” şeklinde konuştu.

2023 kurbanlık fiyatları herkesi şaşkına çevirdi! Bu bayramda kimse et yiyemeyecek!

EYT’de yeni detay ortaya çıktı! Bu kişiler çok şanslı!

Emekli maaş tablosu sil baştan değişti! Emekli maaşlarına ilişkin en yeni bilgiler burada!


Geri Dön